Topvrouwen.nl presenteert een nieuwe tool: de Espresso-link. Topvrouwen uit de database van Topvrouwen.nl kunnen een koffieafspraak maken met een van de deelnemende topbestuurders. Voorbeelden van de bestuurders zijn onder andere NCD-directeur Gerard van Vliet en Gerard Citroen (NCD Academy).

Gerard Citroen en Gerard van Vliet zijn twee van de vele deelnemende bestuurders aan de Espresso-link. Topvrouwen.nl wil met het initiatief topvrouwen in contact brengen met topbestuurders. Een Topvrouw kan bijvoorbeeld zichzelf pitchen, een concrete vraag stellen of duidelijk maken welke toekomstige rollen zij ambieert.

Hofsté, Tiemstra en meer

Andere voorbeelden van topbestuurders zijn Petri Hofsté (Achmea, Pon, Fugro e.a.), Tjalling Tiemstra (o.a. ABN AMRO) en Nationale Nederlanden-topman David Knibbe. De Espresso-link is uitsluitend toegankelijk voor Topvrouwen uit de Topvrouwen.nl-database.