De afgelopen vier jaar van Topvrouwen.nl zijn vastgelegd in het boek Gamechanger 4 jaar Topvrouwen.nl 2016-2019, waarin topbestuurders en -commissarissen vertellen over de impact van het initiatief.

Het eerste exemplaar van het boek Gamechanger werd in ontvangst genomen door minister Van Engelshoven tijdens het jaarevent van Topvrouwen.nl in de Ridderzaal. Eén van de geïnterviewden is Gerard van Vliet, directeur van NCD – Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren. ‘Topvrouwen.nl is voor mij een prima steun bij mijn eigen nooit aflatende pleidooi om een evenwichtige verdeling van vrouw/manposities aan de top (en eronder) te bereiken!’

Naast Van Vliet bevat het boek tevens interviews met onder andere vertrekkend voorzitter Marry de Gaay Fortman, voormalig minister Jet Bussemaker en Feike Sijbesma (DSM). Download het boek via Topvrouwen.nl

Foto: Topvrouwen.nl

X