NCD-lid Bob Hutten staat met zijn cateringbedrijf Hutten Catering op de 113e plaats in de MT1000. Hiermee is Hutten volgens MT de beste cateraar van Nederland.

Hutten Catering is verkozen tot beste dienstverlener in de categorie Catering. Bob Hutten laat hiermee bedrijven zoals Allbron, LaPlace en Van Lier achter zich. Bob Hutten, voormalig winnaar van de Leadership Award, laat via LinkedIn weten de koppositie in de categorie Catering van de MT1000 te koesteren. ‘Toch weer leuk!’

Tim Janssen, regiomanager Hutten Catering, over de uitverkiezing: ‘Wat zijn we trots en wat een mooie bevestiging van ons ondernemerschap, waarin sociaal maatschappelijk, circulair en commercieel ondernemen hand in hand gaan. Een mooiere afsluiting van ons jubileumjaar, waarin we 90 jaar bestaan, kunnen we ons niet wensen!’

MT1000

MT vraagt jaarlijks duizenden zakelijke beslissers met welke dienstverleners ze graag zakendoen. In de algemene verkiezing komen The Executive Netwerk, TransIP en Sales Improvement Group als winnaars naar voren.

Ben je NCD-lid en heb je ook bijzonder nieuws? Neem contact op met communicatie@ncd.nl

X