NCD presenteert het Premium lidmaatschap. Een Premium lidmaatschap biedt alle voordelen van het reguliere lidmaatschap én toegang tot alle events en korting op onze programma’s.

Voor een bedrag van 750 euro (ex. btw) kun je alle NCD-events gratis bijwonen, bijvoorbeeld de Dag van het Commissariaat. Met een Premium lidmaatschap hoef je je niet langer druk te maken over bijvoorbeeld bijbetalen of no-shows.

Naast de toegang tot alle NCD-event krijg je bovendien extra korting op de opleidingen en workshops van NCD en NCD Academy, zoals de nieuwe opleiding Innovation Essentials (binnenkort meer hierover), Governance Chair en het zeer gewaardeerde Governance Essentials. Onze programma’s krijgen een gemiddelde waardering van 9,4.

We hebben overigens een speciaal aanbod als je nu overstapt naar een Premium lidmaatschap: je krijgt de gelegenheid een professionele video-pitch van tien minuten op te nemen in onze studio in Doorn.

Interesse in het Premium lidmaatschap? Kijk snel op de website voor meer informatie.

X