Hetty van Ee is per 1 februari 2020 de nieuwe voorzitter van NCD, de Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren. Van Ee volgt Ron Steenkuijl op. Van Ee, voormalig CEO van talent en leiderschapsontwikkelaar ORMIT, werd vorig jaar aangedragen als nieuwe voorzitter. Ze werd unaniem gekozen door het bestuur en de ledenraad.

Na bijna twintig jaar leiding te hebben gegeven aan ORMIT Groep nam de nieuwe NCD-voorzitter op 27 november afscheid als topvrouw van het bedrijf. Vanaf januari 2020 is zij toegetreden tot de Raad van Commissarissen van ORMIT. Zij wil graag haar kennis, ervaringen en passie die zij heeft voor leiderschap(-sontwikkeling) inzetten voor de NCD.

Van Ee: ‘Ik zie er echt naar uit om mee te helpen aan het versterken van het NCD-merk, onze trots te laten groeien op de vereniging, de verbinding tussen directeuren en commissarissen onderling te versterken en te zorgen voor blijvende inspiratie en ontwikkeling voor alle leden.’

Ron Steenkuijl nam vorig jaar al afscheid van de vereniging. Door zijn toenemende activiteiten voor de ADG (Asito Diensten Groep) was hij niet langer in staat zijn functie als voorzitter van de NCD te vervullen.

De vereniging is blij om met leden en bestuur met Hetty als nieuwe voorzitter NCD naar een next level te brengen.

X