VERTREK GERARD VAN VLIET

‘Ik heb alles meegemaakt’

Gerard van Vliet neemt na een periode van acht jaar afscheid bij NCD. Gerard blikt onder meer terug op zijn entree bij de vereniging. ‘Er is echt een turnaround geweest.’

In gesprek met het Financieele Dagblad gaat Gerard van Vliet dieper in op de transitie van de vereniging. ‘De oude NCD’er was de man – toen ik binnenkwam was 4% vrouw, nu 36% – die met Kerst naar het galadiner ging, in het zwart. Met de vrouw erbij. Dat is het helemaal niet meer. We hebben afscheid genomen van een heleboel oude leden. Er is echt een turnaround geweest. Hebben we heel bewust gedaan. Er zijn allemaal nieuwe mensen binnengekomen, die in het nieuwe model geloven en mee willen gaan.’

NCD: thuis voor leiders

De persoonlijke betrokkenheid is inmiddels vele malen groter bij NCD. ‘Het is nu geëngageerdheid. Je moet iets hebben met leiderschap, je moet iets hebben met mensen om je bij de NCD thuis te voelen. Want je wordt hier onderling ook stevig bevraagd over je eigen functioneren.’

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates van NCD
Emailadres:*


Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X