NCD VACATURE

NCD zoekt stagiair(e) marketing

De Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren – NCD is op zoek naar een nieuwe stagiair(e) marketing

De Nederlandse vereniging voor Commissarissen en Directeuren (NCD) biedt sinds 1953 een inspirerende omgeving voor professionals die als (interim)leider, DGA en/of toezichthouder werkzaam zijn in grote en middelgrote organisaties om kennis te delen, aan te scherpen en te investeren in de leider/toezichthouder van nu en straks. Hiervoor heeft NCD in 2014 de NCD Academy opgericht. De programma’s van de Academy hebben een hoge waardering (Cedeo-scores boven de 9,0) en biedt stevige programma’s voor executives en non-executives.

Daarnaast heeft de NCD als person-to-person platform regionale districten waar leden regelmatig ‘dicht bij huis’ bij elkaar komen. Leden (en niet-leden) kunnen ook deelnemen aan (digitale) landelijke bijeenkomsten zoals de Dag van het Commissariaat, de Dag van het Leiderschap en NCD Talks & Colleges. Door samen en interactief te leren, reflecteren, uit te wisselen en elkaar te inspireren is het NCD hét platform voor leiderschap en toezicht in Nederland. Deelnemers wisselen contacten en kennis uit om voorop te blijven lopen in een steeds veranderende omgeving. NCD biedt dit platform aan als vereniging maar ook via twee online community’s: de NCD-App en Commissarissen.nl.

Profiel stagiair(e) marketing

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die ons kan helpen in de uitvoering van onze (online) strategie, marketing campagnes & websites voor 2021. Jij kunt je in je opleiding opgedane kennis direct praktisch inzetten en jouw kennis vertalen naar de wensen en behoeften van de leden en de communities.

In jouw rol werk je mee in team Communicatie aan onder andere:

 • Marketingstrategie
 • Doelgroepen segmentatie
 • Customer journeys
 • E-mailautomatisering
 • Campagnes 

Wie ben jij?
Jij bent zelfstandig,  proactief en je krijgt energie van projecten om die van het begin tot het einde te begeleiden. Daarnaast ben jij:

 • Hbo-student (2e of 3e jaars), bijvoorbeeld in de richting van Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Communicatie of Marketing;
 • Jij bent minimaal 4 dagen beschikbaar voor een meewerkstage van 4 à 5 maanden in de periode februari t/m juni 2021;
 • Gevoel voor de Nederlandse taal en beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Mocht je ervaring hebben met een CMS en/of multimediadesign zoals Adobe Photoshop of Indesign is dit mooi meegenomen. Dit is geen vereiste.

Wat krijg je ervoor terug?
Direct werken in de top van het bedrijfsleven. Dat kan bij NCD. Je draagt bij aan de beleving van het lidmaatschap en de communities. Daarnaast geven wij je graag volop vrijheid om van jouw functie een succes te maken.

Ook bieden wij jou:

 • Een passende stagevergoeding;
 • Een prachtige werkplek in de bossen van Doorn;
 • Gezellig team;

Ben jij wie wij zoeken? Maak jouw motivatie kenbaar op een originele wijze. Per mail kan dit op mariekehaalboom@ncd.nl .

  Adres

  Amersfoortseweg 98 3941 EP Doorn

  Bel ons

  +31 (0)88 623 2300

  E-mail ons

  ncd@ncd.nl
  X