NCD VACATURE

NCD zoekt stagiair(e) office management

 

De Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren – NCD is op zoek naar een nieuwe stagiair(e) office management

De Nederlandse vereniging voor Commissarissen en Directeuren (NCD) biedt sinds 1953 een inspirerende omgeving voor professionals die als (interim)leider, DGA en/of toezichthouder werkzaam zijn in grote en middelgrote organisaties om kennis te delen, aan te scherpen en te investeren in de leider/toezichthouder van nu en straks. Hiervoor heeft NCD in 2014 de NCD Academy opgericht. De programma’s van de Academy hebben een hoge waardering (Cedeo-scores boven de 9,0) en biedt stevige programma’s voor executives en non-executives.

Daarnaast heeft de NCD als person-to-person platform regionale districten waar leden regelmatig ‘dicht bij huis’ bij elkaar komen. Leden (en niet-leden) kunnen ook deelnemen aan (digitale) landelijke bijeenkomsten zoals de Dag van het Commissariaat, de Dag van het Leiderschap en NCD Talks & Colleges. Door samen en interactief te leren, reflecteren, uit te wisselen en elkaar te inspireren is het NCD hét platform voor leiderschap en toezicht in Nederland. Deelnemers wisselen contacten en kennis uit om voorop te blijven lopen in een steeds veranderende omgeving. NCD biedt dit platform aan als vereniging maar ook via twee online community’s: de NCD-App en Commissarissen.nl.

Profiel stagiair(e) office management

Wij zijn op zoek naar een stagiair die ons kan helpen in de uitvoering de back office. Jij kunt je in je opleiding opgedane kennis direct praktisch inzetten en jouw kennis vertalen naar de wensen en behoeften van de leden, het bestuur en het bureau.

In jouw rol werk je mee op het NCD bureau aan onder andere:

 • Optimaliseren van bestaande processen, procedures en structuren;
 • Communiceren met de leden, districtsvoorzitters, bestuur en geïnteresseerden zowel per mail als telefonisch;
 • Indien nodig, ondersteunen bij administratieve taken.

Wie ben jij?

 • Studerend aan een MBO/Hogeschool, bij voorkeur in de richting van Facility Management of Office Management;
 • Je zoekt per februari 2021 een stage voor minimaal 4 dagen per week;
 • Je bent enthousiast, leergierig en niet bang om initiatief te tonen;
 • Je hebt affiniteit met schrijven en een proactieve houding;
 • Je bent organisatorisch sterk en zelfstanding;
 • Je wilt graag meegroeien in een jong en dynamisch team;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat krijg je ervoor terug?

Direct werken in de top van het bedrijfsleven. Dat kan bij NCD. Je draagt bij aan de beleving van het lidmaatschap en de communities. Daarnaast geven wij je graag volop vrijheid om van jouw functie een succes te maken.

Er is meer! Ook bieden wij jou:

 • Een passende stagevergoeding;
 • Een prachtige werkplek in de bossen van Doorn;
 • Gezellig team;

Ben jij dé stagiair die wij zoeken? Maak jouw motivatie kenbaar op een originele wijze. Per mail kan dit op mariekehaalboom@ncd.nl

Adres

Amersfoortseweg 98 3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl
X