NCD ACADEMY

Maatregelen rond corona

De uitbraak van het coronavirus beïnvloedt ons allemaal. Dat geldt ook voor de activiteiten van NCD Academy. Op de korte termijn zijn versoepelingen van de huidige lockdown niet te verwachten, bleek tijdens de meest recente persconferentie van het kabinet.

In dit statement lichten we kort toe hoe NCD Academy omgaat met de huidige situatie en welke aanpassingen we voor u, als huidige, toekomstige of potentiële deelnemer, hebben genomen.

Gaan de opleidingen en masterclasses van NCD Academy door?

Starten en hervatten van de opleidingen Governance Essentials en de Governance Chair kan momenteel niet. De masterclasses blijven online doorgaan.

Waarom is deze keuze gemaakt?

Hoewel wij het liefst zelf ook weer snel fysiek bij elkaar willen komen, verwachten wij dat de beperkende maatregelen langer zullen duren. Wij achten het dus niet verantwoord om fysieke bijeenkomsten te organiseren.

Bijeenkomsten ten behoeve van uitvoering van het beroep zijn mogelijk, maar we dragen allen de verantwoordelijkheid zo min mogelijk reisbewegingen te maken. Wij willen niemand aan mogelijke besmettingsrisico’s blootstellen of in verlegenheid willen brengen met het starten of hervatten van de opleidingen. Als opleider van directeuren en commissarissen vinden wij dat we een voorbeeldrol hierin vervullen.

De opleidingen Governance Essentials en Governance Chair kenmerken zich door het intieme en interactieve karakter tijdens de sessies. Online varianten van deze opleidingen hebben niet dezelfde kracht van de zorgvuldig samengestelde didactiek, groepsgrootte en groepssamenstelling. We kiezen voor kwaliteit van de leerervaring –en effect en houden daarom vast aan het fysieke karakter van deze bijeenkomsten.

In de komende periode zetten we dit voort en zullen de masterclasses -waar dat kwalitatief verantwoord kan – online worden verzorgd. Zo borgen we uw en onze veiligheid maximaal en kan tegelijk uw ontwikkeling wél doorgaan.

Mocht er sprake zijn van een versoepeling van de coronamaatregelen door de overheid, dan kunnen we direct van start, een planning is immers gemaakt en gecommuniceerd. We volgen de berichtgeving van de overheid op de voet.

We danken je voor je begrip en geduld.

NCD

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X