SDG House

NCD start met SDG-traineeship

SDG House, TheRockGroup (TRG) en NCD werken samen om jongeren kennis te laten maken met duurzaam en sociaal ondernemen. De jongeren zullen worden opgeleid tot ware ‘SDG-professionals’.
Trainees zoals Noa de Zeeuw gaan bij NCD aan de slag om antwoord te vinden op de prangende vraag: hoe creëer je meer bewustwording en aandacht voor de SDG’s in de boardroom? De Zeeuw: ‘Ik kijk er ontzettend naar uit om mijn kennis over duurzaamheid en inclusiviteit in de praktijk te brengen en mezelf te kunnen ontwikkelen door meer ervaring op te doen.’ Karlijn L’Ortye, directeur van NCD, over het traineeship: ‘Het is voor iedere jongere een geweldige buitenkans om bij te dragen aan de Sustainable Development Goals. Samen gaan we meer awareness in de boardroom creëren voor deze belangrijke doelen.’

Nieuwe economie

Als er iets is wat de wereld heeft geleerd het afgelopen jaar, is dat business as usual niet meer kan. Er is een groeiende behoefte ontstaan aan een nieuwe economie. Een duurzame, inclusieve en (sociaal) innovatieve economie. Bedrijven grijpen de crisis aan om het roer om te gooien en zich toekomstbestendig te maken.

Adres

Amersfoortseweg 98 3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl
X