Partnership

NCD en Grant Thornton verlengen partnership

NCD en Grant Thornton verlengen hun langdurige partnership tot en met 2024.

NCD en accountants- en adviesbureau Grant Thornton verlengen de samenwerking met drie jaar. Paul Geraeds, voorzitter van NCD, over de verlenging: ‘We zijn heel blij dat Grant Thornton langer aan ons verbonden blijft. Het spreekt voor zich dat we verheugd zijn om te blijven samenwerken aan governance.’

“Een rol van betekenis spelen voor de NCD-achterban”

Annemarie Jongerden Partner Grant Thornton
Ook Annemarie Jongerden, partner bij Grant Thornton, is positief over de verlenging van de samenwerking: ‘We zijn een accountancy- en adviesbureau met een brede dienstverlening en veel persoonlijke aandacht op lokaal niveau.Maar we hebben ook een groot netwerk in ruim 135 landen. Vanuit onze expertise spelen we graag een rol van betekenis voor de achterban van NCD.’ Duurzaamheid, cybersecurity en governance zijn belangrijke thema’s voor Grant Thornton. Op deze gebieden wil de partner de samenwerking zoeken met NCD en haar leden. Jongerden: ‘Emma Verheijke, partner van Sinzer/Grant Thornton, verzorgde onlangs een inspiratiesessie over duurzaamheid. Dat vind ik een prachtig voorbeeld van onze samenwerking.’

Prinsjesdag 2021

NCD en Grant Thornton organiseren op dinsdag 21 september het jaarlijkse Prinsjesdag-event. Gastspreker Ylva Poelman deelt lessen uit de natuur met bedrijven en Cor Overduin bespreekt de inhoud van de Miljoenennota.
Grant Thornton

Grant Thornton Nederland is lid van Grant Thornton International Ltd, één van ’s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met 58.000 professionals in meer dan 138 landen.

Adres

Amersfoortseweg 98 3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl
X