Image home
Masterclass

Medemenselijk ondernemen

Datum: Woensdag 8 februari van 16:00 tot 20:00 uur | Locatie: Campus Landgoed Zonheuvel, Amerfoortseweg 98, Doorn | Prijzen: € 495,- Leden | Premium Leden: twee masterclasses kosteloos | € 695,- Niet Leden

Ondernemen waarbij de focus ligt op eigen gewin, gericht op winst en groei, is niet meer van deze tijd. Organisatorische doelstellingen op het gebied van inclusie en duurzaamheid en grote maatschappelijke uitdagingen vragen om een andere aanpak en manier van samenwerken. Maar hoe? Want blijven groeien en een stevig financieel rendement blijven van belang voor de toekomstbestendigheid van uw organisatie. De weg. Van medemenselijk ondernemen biedt uitkomst. Het draait hierbij om de commitment aan het welzijn van alle stakeholders.

Aanmelden

Over deze masterclass

Inhoud

Het draait om ánders groeien. Met respect en waardering voor alle mensen met wie uw bedrijf te maken heeft. Luisteren naar klanten, leveranciers, medewerkers, de omgeving en dat wat gehoord is, zorgvuldig meewegen in uw doen en laten.

Medemenselijke ondernemingen leveren winst op aan alle kanten: ze zijn succesvol in de slag om schaars talent, hebben vaker betrokken medewerkers en tevreden klanten, en werken soepeler samen met partners.

Tijdens de masterclass Medemenselijk Ondernemen nemen Suzanne Ekel, programmamanager Menswaardige Economie Goldschmeding Foundation en Marieke Visser, eigenaar van Fe/Male Trail, je mee in de theorie en geven inspirerende voorbeelden waaruit blijkt dat medemenselijk ondernemen succesvol is. Ook gaan we actief aan de slag met opdrachten en een casus om de theorie eigen te maken.

 • Experts

  Suzanne Ekel

  Suzanne Ekel

  Programmamanager Goldschmeding Foundation

  Suzanne Ekel helpt organisaties en mensen met een betekenisvolle missie te groeien en bloeien. Ze gelooft dat de wereld mooier wordt wanneer bedrijven op lange termijn maatschappelijke waarde creeren en mensen het sámen doen. Leiderschap ‘as a force for good’, een menswaardige economie en duurzame impact.

  Marieke Visser

  Marieke Visser

  eigenaar

  Marieke Visser is eigenaar van The Fe/Male Trail, een creatief adviesbureau gericht op diversiteit en inclusie. Ook bedacht en schreef zij de succesvolle kinderboeken ‘Mama is minister-president’ en ‘Mama is profvoetballer’. Marieke werkt voor en met organisaties als UN Women, Talent naar de Top en Rose Stories als trainer, consultant en schrijver. Daarnaast blogt ze voor de populaire Club van Relaxte Moeders en werkt ze aan een documentaire over gender normen in de samenleving.

 • Over de masterclass

  Deze masterclass is uniek door de opzet:

  • Je krijgt theorie en voorbeelden van succesvolle organisaties die medemenselijk ondernemen
  • Je bent in staat om de opgedane theorie in de praktijk te brengen door opdrachten en een voltooide casus
  • Je ziet helder welke veranderingen jij in jouw organisatie moet doorvoeren
 • Kosten

  NCD-leden: € 495
  Niet-leden: € 695
  Prijzen zijn excl. 21% BTW

  Premium-leden: mogen per jaar 2 masterclasses kosteloos bijwonen

  Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 15 januari 2023.

 • Aanmeldinformatie

  Wil je meer informatie over de masterclass? Neem contact op met Priscilla van den Born, coördinator NCD Academy. Wil je meer informatie over de masterclass? E: priscillavandenborn@ncd.nl

  U kunt zicht aanmelden via onderstaande button.

  Aanmelden
 • PE punten

  Na het volgen van deze masterclass ontvang je 4 PE punten.

No image