NCD College 8erlijk Management

NCD District Betuwe-Rivierenland organiseert op maandag 13 mei "8erlijk management", een college over hoe je een leidend leider wordt.

Wij denken al snel dat wij als manager erg goed bezig zijn. Toch worden wij voortdurend geconfronteerd met zaken die toch anders lopen dan de bedoeling is”. Guido Thys bestudeert al tientallen jaren verschillende fenomenen als management en leiderschap. Zijn advies: “hou op met managen en ga mensen leiden.” 

MEER INFO

Informatie

In dit college, gebaseerd op het boek “8erlijk management” neemt Guido Thys u mee door 8 noodzakelijke transities van manager tot leidend leider: 

  • – (weer) de juiste meesters dienen – de focus op de juiste plek leggen – zichzelf niet langer buitenspel zetten – waardecreërend in plaats van waardevernietigend te werk gaan – de status quo inwisselen voor de flow van alledag – het accent leggen op eigen kracht in plaats van op vervlakte saaiheid – utopisch gedrag vervangen door realisme – karrevrachten modellen overboord gooien want die zijn verouderd (zoals de waardeketen van Porter) of hebben nooit gedeugd (zoals de swot-analyse en de balanced scorecard).
  • Je verlaat het college met een persoonlijk actieplan.

NCD-leden hebben gratis toegang, introducees betalen 50,00 euro (excl. btw).

Spreker

Guido Thys

Guido Thys is een ervaren spreker en dagvoorzitter die maatwerk levert: presentaties, workshops, seminars, masterclasses voor evenementen, congressen en andere bijeenkomsten. Thys is auteur van 18 boeken, waaronder 'Voorbij, de economische crisis!', '8erlijk management: in 8 stappen van worstelend manager naar succesvol leider' en 'Opzouten! De acht disrupties die klanten van u verwachten'.  

Programma

8erlijk management - maandag 13 mei 2019

17:30 uur Inloop met een broodje en soep 18:00 uur College (inclusief korte break) 21:00 uur Einde college en aansluitend borrel 

Aanmelden voor 19 april 2019. Kosten voor NCD leden en introducees zijn gratis. Let op: deelname is beperkt, dus meld je snel aan! 

Bij no-show zijn we genoodzaakt €50 (excl. btw) in rekening te brengen.

AANMELDEN

Het college vindt plaats te Landgoed Anckerwaerdt – VRIJ, Beusichemsedijk 17, 4101 NV Culemborg

VRAGEN?

NEEM CONTACT OP

Wil je meer informatie over het college? We helpen je graag verder.

Telefoon: 088 623 2300 E-mail: ncd@ncd.nl

TERUG NAAR BOVEN