NCD College Bergbeklimmen

BERGBEKLIMMEN

NCD en bergbeklimmer Bart Baars organiseren op dinsdag 19 maart Bergbeklimmen, een college over leiderschap.

MEER INFO

Informatie

"There is a thin line between pleasure and pain" 

Hoe geef je leiding aan teams? Hoe enthousiasmeer je medewerkers voor veranderingen die ze niet willen? Leidinggeven is de beste keuze maken voor het team ook al zijn dit niet de meest geliefde keuzes. Tijdens zijn vele klimervaringen heeft Bart geleerd om samen te werken in moeilijke omstandigheden en het gecalculeerd risico's te nemen. Aan de hand van drie stellingen neemt Bart je mee in hoe je succesvol leiderschap kunt uitvoeren. 


NCD-leden hebben gratis toegang, introducees betalen 50,00 euro (excl. btw). 

Kosteloos annuleren kan tot dinsdag 12 maart 2019. Annuleer je later of kom je onaangekondigd niet, zijn wij genoodzaakt 50,00 euro in rekening te brengen. Annuleren kan uitsluitend per e-mail.

Spreker

Bart Baars

Bart Baars is een ervaren spreker, information security-professional en privacy-expert, maar hij is bovenal een fanatieke bergbeklimmer. Bart is verzot op actief buiten zijn, het liefst op afgelegen plekken en grote hoogten. Dat blijkt ook uit zijn grote droom: de hoogste top van ieder continent beklimmen in zeven jaar. Beter bekend als de 7-summits. Daarnaast wandelt hij graag, alleen of met zijn gezin.  

Zijn eerstvolgende doel telt 6962 meter uitdaging en ligt in Zuid-Amerika: het beklimmen van de Aconcagua. Bart gaat de Argentijnse berg in februari 2019 beklimmen. 

Meer lezen over Bart en zijn uitdaging kan op zijn website: the7in7.nl

Programma

17:30 uur Inloop met een broodje en soep 18:00 uur College (inclusief korte break) 21:00 uur Einde college en aansluitende borrel 

AANMELDEN

Het college vindt plaats in het Berghotel in Amersfoort. Het adres is Utrechtseweg 225, 3818 EG, Amersfoort.

Organisatie

De Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren (NCD) is de enige vereniging van, voor en door leiders en toezichthouders in Nederland. Collega’s onder elkaar, die belang hechten aan een goed onderling contact om van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen.

VRAGEN?

NEEM CONTACT OP

Wil je meer informatie over het college? We helpen je graag verder.

Telefoon: 088 623 2300 E-mail: ncd@ncd.nl

TERUG NAAR BOVEN