NCD College Bergbeklimmen

BUSINESS FOR GOOD

Exclusief voor NCD gaat Joris van Zoelen in op de rol van directie, bestuurders en commissarissen van purposegedreven organisaties.

AANMELDEN

Informatie


Synergie voert al enige jaren jaarlijks het onderzoek uit naar ‘De Inspirerende 40’, de lijst van de 40 meest inspirerende bedrijven van Nederland. Als NCD werken we daar actief aan mee, omdat het iedereen veel kan leren over de aspecten die er toe doen als het om ‘inspiratie’ gaat. Als initiator van het onderzoek kan Joris van Zoelen ons alles vertellen over die aspecten en de manier waarop we die voor onszelf kunnen laten werken. 

Aan de hand van de Inspirerende 40 geeft hij antwoorden op vragen als ‘hoe laat ik m’n organisatie groeien in een tijd waarin er van vrijwel alles teveel is en nagenoeg elk product/dienst een commodity is geworden? Hoe krijg ik de aandacht van de markt en breng ik deze in beweging? En hoe behoud ik m’n mensen, hoe vind ik nieuwe en hoe zorg ik voor maximaal werkplezier en optimale effectiviteit?’ Een studie naar de organisaties die profiteren van de Businesscase for Inspiration en daarmee kunnen groeien.


NCD-leden hebben gratis toegang, introducees betalen 50,00 euro (excl. btw). 

Kosteloos annuleren kan tot dinsdag 30 april 2019. Annuleer je later of kom je onaangekondigd niet, zijn wij genoodzaakt 50,00 euro in rekening te brengen. Annuleren kan uitsluitend per e-mail.

Spreker

Joris van Zoelen

Joris van Zoelen is een veelgevraagd spreker over de Inspirerende 40, Business for Good, purpose, organisatiestrategie, leiderschap en transformatie. Actief als voorzitter en kwartiermaker in branche- en maatschappelijke organisaties en gastdocent in de programma’s van verschillende business schools. Hij is gefascineerd door wat mensen samen kunnen creëren en gedreven om te bouwen aan een wereld waarin organisaties succesvol zijn in purpose en profit.

Programma

18.00 uur Opening en welkom 18.05 uur Start college 20.00 uur Pauze 20.15 uur Verder met college 21.00 uur Einde college

AANMELDEN

Het college vindt plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Het adres is Tractieweg 41, 3534 AP Utrecht

e>

Organisatie

De Nederlandse vereniging van Commissarissen en Directeuren (NCD) is de enige vereniging van, voor en door leiders en toezichthouders in Nederland. Collega’s onder elkaar, die belang hechten aan een goed onderling contact om van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen.

Synergie maakt inzichten van inspirerende organisaties voor elke organisatie beschikbaar en helpt ze toe te passen. Daarvoor onderzoeken ze wat organisaties inspirerend maakt. Zo helpen ze organisaties groeien. 

VRAGEN?

NEEM CONTACT OP

Wil je meer informatie over het college? We helpen je graag verder.

Telefoon: 088 623 2300 E-mail: bijeenkomsten@ncd.nl

TERUG NAAR BOVEN