NCD COMMISSARISSENDISTRICT

Noord- en Oost-Nederland

Inhoud

De doelstelling is om kennis en ervaring te delen op het gebied van toezicht houden en governance en elkaar te inspireren met nieuwe inzichten.
Jaarlijks worden er drie tot vier bijeenkomsten gehouden in een sfeervolle setting. De deelnemers zijn in uiteenlopende branches werkzaam en ook de branches waarbinnen de toezichthoudende functies vervuld worden zijn zeer divers.

Word lid

Samen inspireren, ondersteunen en vertrouwen op professioneel vlak. Wil jij dit ook? Bekijk de verschillende mogelijkheden binnen NCD.

Bijeenkomsten

Locatie: De Havixhorst in De Wijk (bij Meppel). De bijeenkomsten zijn op maandag en beginnen om 17.30 uur met een borrel. Om 18.00 uur gaan wij aan tafel voor het diner en begint het inhoudelijk deel van het programma met een inleider over een actueel governance thema en aansluitend een discussie met de deelnemers. Iedereen die een toezichthoudende functie vervult of hiermee een sterke affiniteit heeft is van harte welkom.

Bijdrage

Per bijeenkomst rekent ieder lid het diner zelf af. Een districtsbijdrage per jaar is op dit moment niet aan de orde.

Districts-coördinatoren

Meer info

Wil je meer weten over het NCD Commissarissendistrict Noord- en Oost- Nederland? Neem contact op met de NCD Ledenservice via email: ledenservice@ncd.nl of tel. 088-6232300

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates van NCD

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X