NCD COMMISSARISSENDISTRICT

Zuid-Nederland

Inhoud

De sfeer in de groep is gericht op interactie. Het adagium is leren van elkaar. Met elkaar bespreken we diverse vraagstukken rondom het toezichthouderschap. Soms onder leiding van een externe spreker, veelal door mensen uit de eigen geledingen. De antwoorden op vraagstukken waar een commissaris mee geconfronteerd wordt zijn niet zwart/wit. Het gaat juist om de afwegingen die ten grondslag liggen aan beslissingen en aan het acteren van de commissaris. Commissaris zijn is een vak!

Word lid

Samen inspireren, ondersteunen en vertrouwen op professioneel vlak. Wil jij dit ook? Bekijk de verschillende mogelijkheden binnen NCD.

Bijeenkomsten

Er zijn vijf tot zes bijeenkomsten per jaar in  de omgeving van Tilburg. De avonden zijn op donderdag vanaf 18.00 uur met broodjes. Einde om 21.00 uur met borrel. Naast de formele bijeenkomsten organiseren we jaarlijks een BBQ en op initiatief van leden andere bijeenkomsten.

Er zijn circa 40 leden. Het gebied dat de groep omvat: wonen en/of werken in Noord-Brabant, Zeeland en Limburg.

Bijdrage

De districtsbijdrage bedraagt € 100,– (excl. BTW) per jaar. Deze bijdrage is verschuldigd naast het lidmaatschapsgeld voor de NCD.

Meer info

Wil je meer weten over het NCD Commissarissendistrict Zuid-Nederland? Neem contact op met de NCD Ledenservice via email: ledenservice@ncd.nl of tel. 088-6232300

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates van NCD

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X