DIRECTEUR.NL

Welkom bij Directeur.nl, de community-app exclusief voor NCD-leden en bezoekers van de landelijke events. Zakelijk matchen met de juiste mensen, zonder dat je moet wachten. De app zorgt ervoor dat jij in contact komt met de juiste mensen.

Word NCD-lid en maak meteen gebruik van Directeur.nl!

 

 

hoe WERKT DIRECTEUR.NL?

Hier kun je zien hoe jijzelf en andere jouw profiel zullen zien. Jouw functie, bedrijf, contactgegevens en persoonlijke samenvatting staan centraal. Het gaat hier immers om de community. Zie je een inspirerende medebestuurder? Je kunt meteen contact opnemen en met elkaar beginnen te chatten.

Niet al te tech-savvy? Geen probleem! We hebben een duidelijke handleiding voor je klaargezet om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen met de app!

 

 

Meer dan 1000 mogelijke matches

Je kunt alle leden vinden onder het icoontje Leden. Bij Home zijn dit alle NCD-leden en bij een event-omgeving zijn het de deelnemers van het event. Je kunt leden vinden op voornaam, achternaam, bedrijfsnaam of expertise. Je ziet ook een matchingscore, zodra een profiel geanalyseerd is. Deze matchingscore geeft meteen aan in hoeverre deze persoon voor jou interessant kan zijn.

Vervolgens kun je een contactverzoek sturen naar deze persoon, de ander krijgt hiervan een melding. Eerst wat meer informatie opdoen over deze persoon? Stuur een chatbericht en begin meteen een inspirerend gesprek. Wil je meteen alle informatie over deze persoon hebben? Als jouw nieuwe match zijn of haar LinkedIn-profiel verbonden heeft aan zijn of haar pagina kun je daar ook direct naartoe.

Is het iemand die je al ontmoet hebt op een evenement? Je kunt ook direct en gemakkelijk jouw gegevens naar je nieuwe gesprekspartner sturen. De ander ontvangt hiervan een melding.

 

 

EVENTS.

Binnen de app vind je ook alle komende NCD-events en events van partners. Als je een event bekijkt zie je een beknopte samenvatting. Vervolgens kun je de homepage van het event bekijken, maar je kunt je ook meteen aanmelden! Ben je al aangemeld? Dan kun je direct naar de omgeving van dat event binnen de app navigeren. Je ziet daar de deelnemers, agenda en alle andere informatie die je mogelijk kan willen hebben. Je kunt meteen zien wie er op dit event voor jou interessant kunnen zijn en al voor het event even contact opnemen!  

 

X