HANDLEIDING
DIRECTEUR.NL

Welkom bij Directeur.nl, de community-app voor NCD-leden en bezoekers van de landelijke events. Directeur.nl is een app gemaakt in samenwerking met Meetmatch. De app zet artificiële intelligentie in voor het verbinden van mensen. Een algoritme zoekt naar zakelijke matches.

Hoe werkt de app?

Een gebruiker registreert zich met zijn LinkedIn-profiel. De app maakt een analyse van dit profiel en stuurt dit terug naar de gebruiker. Jij als gebruiker kunt extra informatie en eventuele zoekvragen toevoegen.

De gebruikers zijn gesorteerd op zakelijke relevantie (met een percentage). Het algoritme analyseert bijvoorbeeld of bedrijven complementair zijn of juist concurrenten. Je kunt als gebruiker ook zelf aangeven wie je graag zou willen ontmoeten. 

 

 

De app doet vervolgens de matching. Je meldt je beschikbaar en krijgt in de app een match. Het lijkt op speeddaten, maar dan met een intelligent matchingsysteem. De digitale visitekaartjes kunnen met een druk op de knop worden uitgewisseld.

Als NCD-lid ben je een Premium Member in de app Directeur.nl. Iedere Premium Member ontvangt een bevestigingsmail met een unieke persoonlijke link om het profiel te openen en aan te vullen. Bewaar deze e-mail goed.

Druk in de e-mail op jouw persoonlijke link en koppel je LinkedIn-profiel. Wij raden aan om LinkedIn te koppelen bij het eerste gebruik van de Directeur.nl-app. De app vraagt vervolgens of je de pagina wilt toevoegen aan je beginscherm: je krijgt een snelkoppeling op je smartphone. Hiermee kun je snel en eenvoudig de app openen.

 

Heb je de e-mail niet ontvangen? Of kun je de link niet meer vinden? Neem contact op met Ledenservice@ncd.nl

PROFIEL.

Bij het eerste gebruik zie je het welkomstscherm en direct word je doorgelinkt naar Home. Hier staan de laatste nieuwsberichten, blogs of handige tips. Deze content wordt exclusief op de app aangeboden. Wil je je profiel wijzigen?

Druk op het potlood rechts bovenaan. De app slaat de eventuele wijzigingen automatisch op. Druk vervolgens op de button BEWAAR om terug te keren naar je profiel.

De volgende velden kun je invullen/aanpassen:

NAAM EN FUNCTIE

je naam en huidige functie.

bedrijf en info

je huidige organisatie/werkgever en eventuele aanvullende informatie.

Wil je meer toevoegen? Druk op VERDERE BEDRIJFSINFO. Je kunt vervolgens de Jobbeschrijving, Beschrijving van het bedrijF en Bedrijfswebsite invullen in de velden.

ANDERE FUNCTIES

je kunt ook andere bedrijven/functies toevoegen.

EXTRA FUNCTIE

als je je profiel bewerkt (potloodje) en invult, verschijnt dit veld ook in je profiel. Hier kun je een functie toevoegen.

samenvatting

een korte beschrijving van jezelf als professional.

EXPERTISES EN PASSIES

gebruik trefwoorden voor optimale matchmaking. Bijvoorbeeld jouw vakgebied of de branche waarin je werkzaam bent.

huidig project

geef in dit veld aan waar je momenteel aan werkt.

IK ZOEK

de beste match vinden? Geef in dit veld aan wat jij zoekt.

GEÏNTERESSEERD IN ERVARINGSUITWISSELING

geef aan over welke onderwerpen je ervaringen wilt uitwisselen.

LEDEN/
DEELNEMERS.

Je kunt alle leden vinden onder het icoontje LEDEN. Bij Home zijn dit alle NCD-leden en bij een event-omgeving zijn het de deelnemers van het event. Je kunt leden vinden op voornaam, achternaam, bedrijfsnaam of expertise. Je ziet ook een matchingscore, zodra een profiel geanalyseerd is.

Bij het openen van een profiel van een ander lid of deelnemer heb je meerdere opties:

CONNECTIE MAKEN: dit is een connectieverzoek binnen de app. Je kunt ook een bericht toevoegen aan het verzoek. De ander krijgt hiervan een melding.

BEKIJK OP LINKEDIN: alleen mogelijk wanneer het LinkedIn-profiel gekoppeld is. Connecten met elkaar op dit platform is ook direct mogelijk vanaf LinkedIn. Je verlaat hierbij de app.

ZEND MIJN GEGEVENS: ben je bijvoorbeeld tijdens een event in gesprek met een andere deelnemer? Met deze functie kun je gemakkelijk jouw gegevens naar je gesprekspartner sturen. De ander ontvangt hiervan een melding.

CHAT: een bericht sturen binnen de app. De ander krijgt hiervan een melding via e-mail en in Meldingen. E-mailnotificaties kun je aan- of uitzetten in MEER > INSTELLINGEN.

NOTITIES: In NOTITIES kun je aantekeningen maken. Andere leden zien jouw notities niet.

EVENTS.

In EVENTS vind je alle komende events en de events van afgelopen maand. Als je een event selecteert, zie je eerst de beknopte informatie. Vervolgens kun je eventueel de homepage van het event bekijken. Ben je al aangemeld voor een event? Druk op de button GA NAAR DIT EVENT. Je bent nu in de event-omgeving. Je kunt de deelnemers van het event, de agenda en veel meer bekijken. Als je op MEER drukt, vind je nog meer opties.

 

AANMELDEN EVENTS
Ben je nog niet aangemeld voor een event? Je kunt je gemakkelijk aanmelden met de button AANMELDEN. Er verschijnt een vinkje en je krijgt de melding JE BENT AANGEMELD. In het event-overzicht zie je voor welke events je bent aangemeld.

Als je op MEER in de event-omgeving drukt, vind je meer opties.

profiel
EVENTS.

Als je je in de event-omgeving bevindt, is dit jouw profiel voor dit event.

Mijn connecties op dit event
Bekijk met wie jij een connectie hebt gemaakt of je gegevens gedeeld.

Partners
De partners van het event.

Info
Informatie over de app.

Stemmen
Tijdens sommige events wordt er gestemd. Dat kun je zien aan dit tabblad.

Meldingen
In het tabblad MELDINGEN vind je het volgende:
– Je ontvangt een melding bij een connectieverzoek
– Je ontvangt een melding als iemand zijn/haar gegevens verstuurt
– Je ontvangt een melding bij een nieuw ontvangen bericht

Instellingen
Tekengrootte
Je kan de grootte van de letters aanpassen via MEER > INSTELLINGEN.
Taal
Je kunt de taal aanpassen naar Engels of Frans. De app staat standaard in het Nederlands.
Meldingen
Je kunt de meldingen aanpassen.