NCD DISTRICT

Amersfoort

Het NCD District Amersfoort kenmerkt zich door frisse nieuwsgierigheid, persoonlijke respectvolle aandacht, verbindend, boeiend, inspirerend en divers qua samenstelling.

Sprekers tijdens de bijeenkomsten vertellen hun persoonlijke ervaringen en/of hun specialistische verhaal, of hun levensverhaal. Er zijn dan steeds brede en diepgaande dialogen en interactie, en kleinere thema’s in subgroepen ook. Door de speciale aandacht voor vertrouwelijkheid, veiligheid en de waardering voor wie je bent als mens, leren wij allemaal het meeste op het vlak van persoonlijk leiderschap.

Word lid

Samen inspireren, ondersteunen en vertrouwen op professioneel vlak. Wil jij dit ook? Bekijk de verschillende mogelijkheden binnen NCD.

Bijeenkomsten

We maken zelf onze agenda voor de maandelijkse bijeenkomsten in het komende jaar. Iedereen kan thema’s en sprekers aandragen.

Recent: een RvB-lid van een ziekenhuis over de coronacrisis en de betekenis voor de organisatie; een burgemeester over persoonlijke dilemma’s bij grensoverschrijdend en levensbedreigend gedrag in de gemeente; een specialist over fake-news en complot-denken en de invloed op organisaties daarvan.

We wisselen dat af met eigen kringleden die bij toerbeurt spreker zijn met hun levensverhaal, of met een thema wat ze zeer na aan het hart ligt (voorbeeld: investeren en begeleiden van mensen in Kenia).

Vlak voor de zomer en in december maken we van de bijeenkomst iets anders: wat meer iets doen, wat meer een feestje – samen koken, oid.

We ontmoeten elkaar eens per maand in Amersfoort, 8 à 9 keer per jaar,
Tijden: 18:00 – 21:00 uur (inclusief tweegangen maaltijd)

Bijdrage

 € 300 per jaar

De eerste keer ben je van harte welkom als gast, en is dat kosteloos en vrijblijvend.

Meer info

Belangstelling?  Bel of mail ons, je bent van harte welkom!

Olivier Sprangers 06 5429 4874 of o.sprangers@executiveconsult.nl, of

Petra Hendriksen 06 1503 0477 of hartep1@gmail.com

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates van NCD

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X