NCD DISTRICT

Amsterdam-Amstel

Deelnemers hebben een  brede diversiteit qua werkomgeving, kennis en ervaring: MKB-bedrijf,  ZZP’er, opleidingen, gezondheidszorg en onderwijsinstelling etc.. Zij hebben ervaring als leidinggevenden in de genoemde sectoren. Het doel is om elkaar te inspireren en samen een programma samen te stellen over onderwerpen die in de uitvoering van de functie belangrijk zijn. Alles wat ter tafel komt, wordt op vertrouwelijke basis besproken.

Word lid

Samen inspireren, ondersteunen en vertrouwen op professioneel vlak. Wil jij dit ook? Bekijk de verschillende mogelijkheden binnen NCD.

Bijeenkomsten

Er zijn 8 tot 10 bijeenkomsten per jaar, veelal op de laatste woensdag van de maand. De data in 2020 zijn 22 september, 28 oktober, 25 november, 16 december. Naast de bijeenkomsten op een vaste locatie, kunnen er op verzoek ook bedrijfsbezoeken worden georganiseerd.

Locatie: Bijeenkomsten vinden over het algemeen plaats bij Amstel Boathouse, Amsteldijk 223 in Amsterdam. Er is daar voldoende vrije parkeerruimte..

Bijeenkomsten starten met een inloop/borrel om 17.30 uur, de avond begint om 18.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Tijdens de avond wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje.

Bijdrage

De districtsbijdrage is € 195,00 per jaar (excl. BTW) en staat los van de contributie van de NCD. Deze bijdrage wordt gebruikt voor de betaling van hapjes en drankjes tijdens onze bijeenkomsten en voor een presentje voor sprekers/genodigden. Alleen leden van de NCD kunnen deelnemen aan een NCD district.

Meer info

Wil je meer weten over het NCD District Amsterdam-Amstel, neem dan contact op met de coördinatoren: Leopold Lindner, e-mail: leopoldlindner@ncd.nl of via mobiel 06-53351221 of Mike Stern, email:mike@brandingexperience.nl.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates van NCD

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X