NCD DISTRICT

Arnhem-Nijmegen

Een enthousiaste en vriendschappelijke groep, waar op een vertrouwelijke en informele sfeer kennis en ervaringen worden gedeeld, waarop / waarover kan worden gereageerd en gediscussieerd. Vanwege het onderlinge vertrouwen naar elkaar wordt er grote waarde aan gehecht frequent aanwezig te zijn.

Word lid

Samen inspireren, ondersteunen en vertrouwen op professioneel vlak. Wil jij dit ook? Bekijk de verschillende mogelijkheden binnen NCD.

Bijeenkomsten

Bijeenkomsten staan in het teken van onderlinge kennisuitwisseling, bedrijfsbezoeken bij groepsleden en we hebben regelmatig leuke en inspirerende gastsprekers. Bijeenkomsten staan voor verbinding i.p.v. binding. Verbinding tussen leden die met elkaar de passie voor Leiderschap delen, zich verantwoordelijk weten voor de mensen in hun omgeving, de verantwoordelijkheid willen pakken voor maatschappelijke ontwikkelingen.

Dit district heeft minimaal 10 bijeenkomsten per jaar, meestal op de 2de woensdag van de maand. We komen om 18:00 uur bij elkaar en rond 19:00 uur gaan we aan het diner.

Het gebied dat de groep omvat is het gehele KAN gebied en gaat van de regio Arnhem, Veenendaal – tot halverwege de Achterhoek – naar het zuiden hebben we Nijmegen tot en met Gennep.

Bijdrage

De districtsbijdrage bedraagt € 50, – (excl. BTW) per jaar en wordt gebruikt voor de kosten van de bijeenkomsten en sprekers. Kosten voor diner en drank worden door de leden zelf betaald na afloop van de bijeenkomst. Deze bijdrage is verschuldigd naast het lidmaatschapsgeld voor de NCD.

Meer info

Wil je meer weten over het NCD District Arnhem-Nijmegen? Neem contact op met de NCD Ledenservice via email: ledenservice@ncd.nl of tel. 088-6232300

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates van NCD

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X