NCD DISTRICT

Betuwe/Rivierenland

Graag stellen wij ons district ‘Betuwe/Rivierenland’ kort voor: Wij zijn een hechte groep, die er plezier in heeft goede inhoudelijke discussies met elkaar te voeren.

Word lid

Samen inspireren, ondersteunen en vertrouwen op professioneel vlak. Wil jij dit ook? Bekijk de verschillende mogelijkheden binnen NCD.

Bijeenkomsten

Meestal hebben de leden zelf een onderwerp, waarover ze van gedachten willen wisselen en de groep als klankbord benutten. Denk bijvoorbeeld aan zakelijke uitdagingen van dit moment, economische ontwikkelingen, persoonlijke dilemma’s, spannende projecten, strategie van de organisatie, corporate Governance, risicomanagement, etc. Uiteraard is er ook ruimte voor het inbrengen van een case in het kader van ‘zwaar op de maag of na aan het hart’.

Wij hebben iedere derde dinsdag van de maand een bijeenkomst, als dit live kan doen we dit bij restaurant La Provence te Zaltbommel.

 

Bijdrage

De districtsbijdrage bedraagt € 100,– (excl. BTW) per jaar. Deze bijdrage is verschuldigd naast het lidmaatschapsgeld voor de NCD.

Meer info

Wil je meer weten over het NCD District Betuwe/Rivierenland? Neem contact op met de Districtsvoorzitter Bart Monster via e-mail: b.mon@inter.nl.net

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates van NCD

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X