NCD DISTRICT

Breda/Tilburg

Inhoud

Het is de mens achter de directeur die wij graag ontmoeten. Om met elkaar of 1-op-1 te sparren over wat ons bezighoudt. Om ervaringen te delen en van elkaar te leren. Ervaren en onervaren, profit en not-for-profit, van HR tot productie tot finance en van jong tot oud. De lokale NCD optima forma.

Word lid

Samen inspireren, ondersteunen en vertrouwen op professioneel vlak. Wil jij dit ook? Bekijk de verschillende mogelijkheden binnen NCD.

Bijeenkomsten

We komen jaarlijks circa negen keer bijeen tijdens een onderweg-naar-huis bijeenkomst: kort, krachtig, warm en effectief. Doorgaans in de regio Breda, op iedere 2e maandag van de maand om 17:00 uur.

We wisselen het programma af met presentaties en themabesprekingen of we bezoeken aansprekende organisaties waar de directie persoonlijke ervaringen met ons deelt. Iedereen draagt bij aan het programma en ieders ideeën en input zijn van harte welkom! Wij willen als bondgenoten-met-hetzelfde-vak betekenis voor elkaar hebben; op deze manier werkt dat perfect.

Je komt bij ons in een vertrouwde, integere omgeving. We zijn dus géén club waar business gezocht of gedaan wordt, maar waar we er zijn voor elkaar.

Bijdrage

De jaarbijdrage voor het district is € 100,-. We besteden die aan de kosten van de locatie, de borrel, een presentje voor de sprekers enz. Het diner wordt ter plaatse door iedereen individueel voldaan. De jaarbijdrage is verschuldigd naast het lidmaatschapsgeld voor de NCD.

Meer info

We spreken je graag, neem s.v.p. contact op met het landelijk hoofdkantoor van het NCD of via Pieter Geelhoedt op tel. 06-22694841 of email: pfg@intensbusiness.nl of Jan Gerrit Kroon op tel. 06-45990023 of email: j.g.kroon@blue-legal.nl

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates van NCD

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X