NCD DISTRICT

De Vallei

Deelnemers hebben een  brede diversiteit qua werkomgeving, kennis en ervaring: MKB-bedrijf,  ZZP’er, opleidingen, gezondheidszorg en onderwijsinstelling etc. Zij hebben ervaring als leidinggevenden in de genoemde sectoren. Het doel is om elkaar te inspireren en samen een programma samen te stellen over onderwerpen die in de uitvoering van de functie belangrijk zijn. Alles wat ter tafel komt, wordt op vertrouwelijke basis besproken.

Word lid

Samen inspireren, ondersteunen en vertrouwen op professioneel vlak. Wil jij dit ook? Bekijk de verschillende mogelijkheden binnen NCD.

Bijeenkomsten

Bijeenkomsten worden altijd gehouden op de tweede woensdag van de maand. De data in 2020 zijn 9 september, 14 oktober, 11 november, 9 december. Naast de bijeenkomsten op een vaste locatie, kunnen er op verzoek ook bedrijfsbezoeken worden georganiseerd.

Locatie: Bijeenkomsten vinden in de regel plaats bij Residence Rhenen, Veenendaalsestraatweg 50, 3921 EC Elst

Bijeenkomsten starten met een inloop/borrel om 17.30 uur, de avond begint om 18.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Tijdens de avond wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje.

Bijdrage

De districtsbijdrage is € 195,00 per jaar (excl. BTW) en staat los van de contributie van de NCD. Deze bijdrage wordt gebruikt voor de betaling van hapjes en drankjes tijdens onze bijeenkomsten en voor een presentje voor sprekers/genodigden. Alleen leden van de NCD kunnen deelnemen aan een NCD district.

Meer info

Wil je meer weten over het NCD District De Vallei? Neem contact op met LeopoldLindner@ncd.nl of 088 623 2300.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates van NCD

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X