NCD DISTRICT

De Vallei

Deelnemers hebben een  brede diversiteit qua werkomgeving, kennis en ervaring: MKB-bedrijf,  ZZP’er, opleidingen, gezondheidszorg en onderwijsinstelling etc. Zij hebben ervaring als leidinggevenden in de genoemde sectoren. Het doel is om elkaar te inspireren en samen een programma samen te stellen over onderwerpen die in de uitvoering van de functie belangrijk zijn. Alles wat ter tafel komt, wordt op vertrouwelijke basis besproken.

Word lid

Samen inspireren, ondersteunen en vertrouwen op professioneel vlak. Wil jij dit ook? Bekijk de verschillende mogelijkheden binnen NCD.

Bijeenkomsten

Deelnemers komen 10x per jaar bijeen op een vaste standplaats, Restaurant Moeke, Veerweg 1 in Rhenen. Inloop en borrel vanaf 17.30 uur, we starten om 18.00 uur en ronden de avond af om 21.00 uur.

In 2021 komen we nog bijeen op 8 december. Voor de eerste helft van 2022 zijn de data: 12 januari, 9 februari, 9 maart, 13 april, 11 mei en 8 juni. In juli en augustus vindt er geen bijeenkomst plaats.

 

Bijdrage

De districtsbijdrage is € 195,00 per jaar (excl. BTW) en staat los van de contributie van NCD. Deze bijdrage wordt gebruikt voor de betaling van hapjes en drankjes tijdens onze bijeenkomsten en voor een presentje voor sprekers/genodigden. Alleen leden van NCD kunnen deelnemen aan een NCD district.

Meer info

Wil je meer weten over het NCD District De Vallei? Neem contact op met de districtsvoorzitter: 

Leopold Lindner 06 5335 1221 leopoldlindner@ncd.nl

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates van NCD

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X