NCD DISTRICT

Den Bosch

Inhoud

District Den Bosch is een levendig netwerk, dat thans uit ongeveer 35-40 leden bestaat. Onze bijeenkomsten kennen een open en informele sfeer.

Word lid

Samen inspireren, ondersteunen en vertrouwen op professioneel vlak. Wil jij dit ook? Bekijk de verschillende mogelijkheden binnen NCD.

Bijeenkomsten

Kennisuitwisseling over actuele onderwerpen speelt in ons district een belangrijke rol en wij organiseren jaarlijks 1-2 bedrijfsbezoeken. Onze  districtsbijeenkomsten kenmerken zich door een veilige en vertrouwde setting, waarin het tevens mogelijk is om zakelijke en persoonlijke dilemma’s te delen.  Hiermee bieden we onze leden de mogelijkheid zich verder te kunnen ontwikkelen en te groeien.
Gedurende het jaar zijn er acht thema-avonden en twee bijzondere evenementen met partner.

De reguliere bijeenkomsten van district Den Bosch vinden plaats bij Huize Bergen te Vught. Deze bijeenkomsten vinden plaats op de 2e dinsdag van de maand.
Vanaf 17:30 arriveren de deelnemers en vanaf circa 18:00 start het inhoudelijke programma, waarbij een tweegangendiner wordt geserveerd. Meestal eindigt de bijeenkomst omstreeks 21:30.

Bijdrage

De jaarbijdrage voor het districtslidmaatschap is € 125,- (excl. BTW). De kosten van het diner en drankjes komen voor eigen rekening. Deze bijdrage is verschuldigd naast het lidmaatschapsgeld voor de NCD.

Meer info

Wil je meer weten over het NCD District Den Bosch? Neem contact op met Districtsvoorzitter Gérard Wolbert via  gw@wolbertdevelopment.nl

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates van NCD

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X