NCD DISTRICT

Drecht en Lingewaal

Wij bruisen van inspiratie en staan voor een vernieuwde aanpak die past bij de nieuwe koers die de NCD vaart. Naast avondsessies organiseren wij  ook ontbijtsessies. Onze deelnemers bestaan uit directeuren, commissarissen en CFO’s werkzaam of wonend in onze regio, maar wij staan ook open voor deelnemers buiten onze regio. De groep kent een grote diversiteit qua deelnemers. Deelnemers zijn werkzaam in off shore, scheepvaart, industrie, financiële en zakelijke dienstverlening maar ook onder meer in de politiek en in de kunstsector.

Vanuit onze thuisbasis in de periferie van de Randstad: Dutch (Golfclub) te Spijk, organiseren we bijzondere bijeenkomsten die in het teken staan van inspiratie, verdieping, persoonlijk ontwikkeling en vertrouwelijk onderwerpen, met als basis: met elkaar voor elkaar. De bijeenkomsten zullen een grote variatie in onderwerpen en aanpak kennen. Namens ons district heet ik je van harte welkom om eens vrijblijvend kennis te maken tijdens een van onze bijeenkomsten.

Word lid

Samen inspireren, ondersteunen en vertrouwen op professioneel vlak. Wil jij dit ook? Bekijk de verschillende mogelijkheden binnen NCD.

Bijeenkomsten

Er zijn circa 9 bijeenkomsten per jaar.

Bijdrage

De districtsbijdrage bedraagt € 100,- per jaar. Deze eigen bijdrage is verschuldigd naast het lidmaatschapsgeld voor de NCD..

Meer info

Wil je meer weten over het NCD District Drecht en Lingewaal? Neem contact op met de NCD Ledenservice via email: ledenservice@ncd.nl of tel. 088-6232300

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates van NCD

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X