NCD DISTRICT

Eindhoven

Inhoud

De stad Eindhoven en de omliggende kernen vormen het kloppend hart van ons district. Als innovatieve high tech-regio levert district Eindhoven een belangrijke bijdrage aan het bruto nationaal product. Van start-ups, MKB-bedrijven tot grote multinationals; de sleutel tot hun succes ligt in samenwerking en het delen van kennis!. Kennis delen is kennis vermenigvuldigen!

Word lid

Samen inspireren, ondersteunen en vertrouwen op professioneel vlak. Wil jij dit ook? Bekijk de verschillende mogelijkheden binnen NCD.

Bijeenkomsten

Eenmaal per maand worden bijeenkomsten georganiseerd door en voor de leden van NCD. Uiteenlopend qua onderwerp en gebaseerd op vragen die onder de leden leven. Wij vertalen onze ambitie om mee te bewegen en mee te groeien met de dynamiek en groei van regio Eindhoven in ons programma.

Je bent van harte welkom op een van onze bijeenkomsten om kennis te maken, sfeer te proeven en antwoorden te krijgen op je vragen.

Bijdrage

De kosten voor deelname aan het programma zijn €175,- per jaar (excl. BTW). Deze bijdrage is verschuldigd naast het lidmaatschapsgeld voor de NCD.

Meer info

Wil je meer weten over het NCD District Eindhoven? Neem contact op met de NCD Ledenservice via e-mail: ledenservice@ncd.nl of tel. 088-6232300

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates van NCD

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X