NCD DISTRICT

Groningen

District Groningen kent een open en informele sfeer. In de groep zitten personen met een verschillende achtergrond en ervaring uit diverse bedrijfstakken. Door deze afwisseling kunnen leden elkaar helpen en versterken.

Word lid

Samen inspireren, ondersteunen en vertrouwen op professioneel vlak. Wil jij dit ook? Bekijk de verschillende mogelijkheden binnen NCD.

Bijeenkomsten

Onze bijeenkomsten kenmerken zich door een sterke betrokkenheid. In principe wordt elke bijeenkomst afgesloten met een gezamenlijk diner waarin men elkaar beter kan leren kennen en kan netwerken.

Er zijn 7 à 8 bijeenkomsten per jaar. De bijeenkomst vindt op een wisselende dag en locatie plaats. De bijeenkomsten starten om 17.00 uur met een lezing, presentatie of bedrijfsbezoek met aansluitend een borrel en een diner tot 20.00 uur.

Bijdrage

De districtsbijdrage (dinerpot) bedraagt € 175,00 per jaar excl. BTW en staat los van de landelijke contributie van de NCD.

Meer info

Wil je meer weten over het NCD District Groningen? Neem contact op met de NCD Ledenservice via email: ledenservice@ncd.nl of tel. 088-6232300

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates van NCD

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X