NCD DISTRICT

Groot Gooi

District Groot Gooi bestaat uit circa 20 ondernemers/DGA’s, (senior)-managers, board members en toezichthouders uit diverse “takken van sport” Groot – dus niet alleen het Gooi, maar ook daar omheen – Gooi streeft naar een open en toegankelijke sfeer en nieuwe leden worden dan ook snel opgenomen. Het gaat er niet om waar men vandaan komt maar gezamenlijk inspiratie krijgen én kennis opdoen. Daarmee wordt persoonlijke groei en ontwikkeling na gestreefd. Dit los van het zeer sociale karakter dat dit district ook kenmerkt.

Word lid

Samen inspireren, ondersteunen en vertrouwen op professioneel vlak. Wil jij dit ook? Bekijk de verschillende mogelijkheden binnen NCD.

Bijeenkomsten

Tijdens de (thema)bijeenkomsten wordt in vertrouwen kennis en ervaring (‘dare to share’) gedeeld en zodoende leren we van elkaar. Behalve deze inhoudelijke component, die door een jaarlijks wisselende programmacommissie wordt samengesteld, gaan we er als groep ook op uit en is er jaarlijks een bedrijfsbezoek, een BBQ vlak voor het zomerreces en een kerstdiner.

Het District Groot-Gooi komt iedere derde donderdag van de maand bij elkaar. Zolang de coronacrisis voortduurt komen wij digitaal bij elkaar. Zodra het weer mogelijk is zullen wij elkaar weer live treffen. Afronding om +/- 20.45 uur.

Bijdrage

De districtsbijdrage bedraagt € 125,- (excl. btw) per jaar en deze wordt o.a. aangewend voor de kosten van de bijeenkomsten en attenties voor de sprekers. Borrel- en dinerkosten (+/- € 45,-) worden individueel afgerekend. De districtsbijdrage staat los van het NCD-lidmaatschapsgeld.

Meer info

Wil je meer weten over het NCD District Groot Gooi? Neem contact op met de Districtsvoorzitter Mark Veldhuizen via email: mark@ariesbusiness.nl of telefonisch op: 06-53403110

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates van NCD

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X