NCD DISTRICT

Groot Gooi

District Groot Gooi bestaat uit circa 20 ondernemers/dga’s en senior managers uit het bedrijfsleven. Groot – dus niet alleen het Gooi, maar ook daar omheen – Gooi streeft naar een open en toegankelijke sfeer en nieuwe leden worden dan ok via een introductie op maat snel opgenomen. Het gaat niet om waar men vandaan komt, maar om gezamenlijke inspiratie èn kennis op te doen

Word lid

Samen inspireren, ondersteunen en vertrouwen op professioneel vlak. Wil jij dit ook? Bekijk de verschillende mogelijkheden binnen NCD.

Bijeenkomsten

Tijdens de themabijeenkomsten delen we in vertrouwen kennis en ervaring (‘dare to share’) en zo doende leren we van elkaar. Behalve deze inhoudelijke component, die door een jaarlijks wisselende programmacommissie wordt samengesteld, gaan we er als groep ook op uit en is er jaarlijks een bedrijfsbezoek, een BBQ vlak voor het zomerreces en een kerstdiner.”

We komen iedere derde donderdag van de maand bij elkaar in restaurant Greenfield’s in Baarn (uitgezonderd juli en augustus). Het programma start met een borrel om 17.45 uur, diner om 18.30 uur en aansluitend de themabijeenkomst. Afronding om +/- 20.45 uur.

Bijdrage

De districtsbijdrage bedraagt € 125,- (excl. btw) per jaar en deze wordt o.a. aangewend voor de kosten van de bijeenkomsten en attenties voor de sprekers. Borrel- en dinerkosten (+/- € 45,-) worden individueel afgerekend. De districtsbijdrage staat los van het NCD-lidmaatschapsgeld.

Meer info

Wil je meer weten over het NCD District Groot Gooi? Neem contact op met de NCD Ledenservice via email: ledenservice@ncd.nl of tel. 088-6232300

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates van NCD

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X