NCD DISTRICT

Hollands Midden

District Hollands Midden is een district met betrokken leden die elkaar kennen en vertrouwen. De leden maken hun agenda’s vrij om naar de bijeenkomsten te komen omdat die behalve een hoge funfactor ook een zinvolle inhoudelijke component hebben. De groep heeft een open en toegankelijk karakter. Wat binnen deze groep wordt besproken blijft binnen de groep!

Word lid

Samen inspireren, ondersteunen en vertrouwen op professioneel vlak. Wil jij dit ook? Bekijk de verschillende mogelijkheden binnen NCD.

Bijeenkomsten

We komen iedere tweede dinsdag van de maand bij elkaar met uitzondering van de maanden juli en augustus.

Ontvangst 17.00 uur met een borrel. Per bijeenkomst kan de eindtijd verschillen maar in principe maken we het niet te laat.

Locatie (kan wisselen):
Restaurant ’s Molenaarsbrug
’s-Molenaarsweg 2
2401 LL  Alphen aan den Rijn

Inhoud:

  • Themabijeenkomst, borrel, spreker, diner.
  • Vrije netwerkavond, borrel, kring, diner.
  • Bedrijfsbezoek
  • Persoonlijke ontwikkeling

Omvang/gebied: Hollands Midden, Groene Hart en ruime omstreken.

Wat verwachten we van de deelnemers: Enthousiaste deelname. Bereid zijn te delen in het kader van Dare to Share. Een luisterend oor hebben en kritische vragen stellen in opbouwende sfeer. Minimaal 8 van de 10 bijeenkomsten bijwonen.

Bijdrage

De jaarlijkse bijdrage bedraagt € 50,- (ex. BTW) per jaar. Deze bijdrage wordt aangewend voor dekking van de kosten van de bijeenkomsten en cadeautjes voor sprekers ed. De districtsbijdrage staat los van het lidmaatschapsgeld voor de NCD. De dinerkosten (€ 35,00 ex. BTW en drankjes) worden per avond, ter plekke afgerekend.

Meer info

Wil je meer weten over het NCD District Hollands Midden? Neem contact op met de NCD Ledenservice via email: ledenservice@ncd.nl of tel. 088-6232300

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates van NCD

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X