NCD DISTRICT

Midden Nederland

Midden Nederland kenmerkt zich door een enthousiaste en vriendschappelijke groep. In dit district worden ervaringen en kennis op een vertrouwelijke manier in een informele sfeer gedeeld, waarop kan worden gereageerd en over gediscussieerd. Vanwege het onderlinge vertrouwen naar elkaar toe is het belangrijk dat deelnemers vaak aanwezig zijn, bereid zijn om zich kwetsbaar op te stellen en elk jaar een bijdrage willen leveren aan organisatie en inhoud. Soms wordt een gastspreker uitgenodigd, ook komt het voor dat een bedrijfsbezoek of een buitenactiviteit op het programma staat.

Word lid

Samen inspireren, ondersteunen en vertrouwen op professioneel vlak. Wil jij dit ook? Bekijk de verschillende mogelijkheden binnen NCD.

Bijeenkomsten

De groep komt iedere eerste dinsdag van de maand bij elkaar. In juli en augustus zijn er geen bijeenkomsten. Thuisbasis van de groep is Hotel Theater Figi in Zeist.

De inloop is vanaf 17.30 uur, om 18.00 begint het diner met een rondje actualiteiten en aansluitend om  19.00/19.15 uur start het inhoudelijke programma dat loopt tot ca. 21.00 uur. 

Attendance: uitgangspunt is dat iedereen graag komt, tenzij de realiteit van alledag dat niet toelaat.

Gebied dat de groep omvat: Midden Nederland.

Bijdrage

De districtsbijdrage bedraagt ca. € 400,- per jaar excl. BTW en is inclusief de drankjes en maaltijden tijdens de 10 bijeenkomsten. Deze bijdrage staat los van het lidmaatschapsgeld voor de NCD.

Meer info

NCD leden die kennis willen maken met de Kring Midden Nederland worden van harte uitgenodigd contact  op te nemen met Marco Reisinger via tel. 06-27083068 of per email via marcoreisinger@betterorganizations.nl. Het potentiële lid kan daarna (op kosten van de Kring) één keer komen ‘snuffelen aan de groep’ en beslist daarna of hij/zij al dan niet wil toetreden. Toetreden betekent vanzelfsprekend lid zijn of worden van het NCD

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates van NCD

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X