NCD DISTRICT

Utrecht

District Utrecht kenmerkt zich door de open sfeer waarin vertrouwen, inspiratie, persoonlijke ervaringen en afwegingen, persoonlijke groei en leren van elkaars fouten en successen centraal staan. Beter, bewust en positief leiderschap en ondernemerschap is waar het met elkaar om en over gaat. We weten elkaar te vinden en te verbinden: peer to peer. Een goed en passend evenwicht tussen groepsdynamiek, diepgang en praktische toepasbaarheid.

Word lid

Samen inspireren, ondersteunen en vertrouwen op professioneel vlak. Wil jij dit ook? Bekijk de verschillende mogelijkheden binnen NCD.

Bijeenkomsten

Wat vinden we belangrijk en hoe willen we onze bijeenkomsten samen vorm geven? We doen altijd een rondje langs de mensen: hoe is het, waar sta je, wat houd je bezig? We brengen (eigen) vraagstukken/visies in die voor ons relevant zijn: van, voor en door elkaar. We delen kennis, brengen dit zelf in of halen dit van buiten. We openen zo nu en dan elkaars schedel voor de nodige verrijking.

Jaarprogramma
We stellen een jaarkalender/jaaraffiche op met de belangrijke thema’s, wie dit verzorgen en op welke data. Natuurlijk springen we in op de actualiteit wanneer we dit belangrijk vinden of ruilen we wanneer zich een meer relevante issue voordoet of wanneer iemand agenda-technisch zelf moet ruilen.

Het programma van de avond ziet er als volgt uit: 17.30 uur informeel elkaar ontmoeten, 18.00 uur een rondje langs de mensen, 18.20 uur inleiding onderwerp/thema door lid, een korte bespreking van het thema gevolgd door een dialoog en discussie. Tussendoor een buffet-maaltijd en drankje en dan het vervolg van de discussie. 20.00 uur afsluiting en nog een drankje.
Er zijn 10 bijeenkomsten per jaar, altijd op de laatste woensdag van de maand.

Locatie: In en rondom Zeist. Hotel Theater Figi, andere zaken of bij eigen bedrijven.

Bijdrage

De districtsbijdrage bedraagt € 285. Deze bijdrage wordt aangewend voor zaalhuur, consumpties en aardigheid sprekers. De introducees wordt bij hun snuffel-bezoek een bijdrage van € 30 gevraagd. Deze bijdrage staat los van het lidmaatschapsgeld voor NCD.

Meer info

Wil je meer weten over het NCD District Utrecht? Neem contact op met de NCD Ledenservice via email: ledenservice@ncd.nl of tel. 088-6232300

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle updates van NCD

Adres

Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn

Bel ons

+31 (0)88 623 2300

E-mail ons

ncd@ncd.nl

X