Overijssel

 

NCD-leden kunnen deelnemen aan één of meerdere districten. In de provincie Overijssel zijn er de volgende districten:

 – District Twente
– Commissarissendistrict Noord- en Oost-Nederland

Hieronder vind je een algemene beschrijving van deze districten.

Leden vinden op het ledennet een uitgebreidere beschrijving en een overzicht van de deelnemers in deze districten.

1. District Twente

District Twente neemt het adagium ‘dare to share’ als vertrekpunt bij het organiseren van haar bijeenkomsten. Inleiders en deelnemers worden uitgedaagd het eigen leiderschap onder de loep te nemen. Jaarlijks organiseert district Twente 6 inspirerende bijeenkomsten op de maandagavond. De bijeenkomsten staan in het teken van ‘ont-moeten’. Avonden waar de rust wordt genomen om te reflecteren op de inzichten van inleider. Dit onder het genot van een hapje en een drankje, telkens op een wisselende locatie in Twente. We gaan samen de dialoog aan over thema’s die voor commissarissen en directeuren relevant zijn. Thema’s die variëren van integriteit tot business model innovatie.

Inclusief de landelijke bijdrage bedraagt de investering per lid €765,- per jaar.

 

2. Commissarissendistrict Noord- en Oost-Nederland

De doelstelling is om de kennis en ervaring te delen op het gebied van toezicht houden en governance.
In het voorjaar en het najaar wordt er een bijeenkomst gehouden. De deelnemers zijn in uiteenlopende branches werkzaam en ook de branches waarbinnen de toezichthoudende functies vervuld worden zijn zeer divers.

Locatie: De Havixhorst in De Wijk (bij Meppel). De bijeenkomsten beginnen om 17.30 uur met een borrel en om 18.00 uur gaan wij aan tafel en begint het inhoudelijk deel van het programma. Iedereen die een toezichthoudende functie vervult is van harte welkom.