Alle kringen
NCD Kring in omgeving Bussum

Amsterdam-Vechtgebied

Image home

Over Kring Amsterdam-Vechtgebied

Deelnemers hebben een brede diversiteit en ervaring als leidinggevenden. Het doel van deze bijeenkomsten is om elkaar te inspireren. Er wordt gezamenlijk een programma samengesteld over onderwerpen die in uitvoering van functie en ook maatschappelijk van belang zijn. Alles wat er op tafel komt, wordt op een vertrouwelijke basis gedeeld. Naast de fysieke bijeenkomsten kunnen er ook bedrijfsbezoeken worden geregeld.

Word lid

Praktische informatie

Bijeenkomsten

De deelnemers komen maandelijks bijeen bij NH Hotel – Jan Tabak in Bussum. Inloop om 17.30 uur, we starten om 18.00 uur en ronden de avond af om 21.00 uur.

Bijdrage

De kringbijdrage is € 195,- (excl. btw) per jaar. De bijdrage wordt gebruikt voor dranken en hapjes bij de bijeenkomsten en een presentje voor gastspreker/gastheer. Alleen leden van de landelijke NCD kunnen deelnemen aan een NCD Kring. De kringbijdrage staat los van het NCD-lidmaatschapsgeld.

‘Lid worden van onze kring? Ik kom graag in contact!’

Leopold Lindner

Kringvoorzitter

Wil je meer weten over NCD Kring Amsterdam-Vechtgebied? Neem contact op met de Kringvoorzitter Leopold Lindner via mail: leopoldlindner@ncd.nl of telefonisch op: 06-53351221

Elkaar professioneel inspireren, ondersteunen en vertrouwen

Ben jij een leider of toezichthouder van nu en voor morgen? Bekijk de mogelijkheden om je aan te sluiten bij NCD.

Ja, ik hoor erbij

No image