Alle districten
NCD District in Deventer

Apeldoorn/Deventer

Image home

Uitwisseling van ervaringen en ideeën

Het district Apeldoorn-Deventer bestaat uit ongeveer 20 ondernemers, commissarissen, bestuurders en managers uit diverse sectoren en disciplines. De onderlinge band wordt gecreëerd door de persoonlijke verhalen, die de districtsgenoten met elkaar delen. Daarnaast benutten wij de bijeenkomsten voor presentaties van gasten en voor bedrijfsbezoeken.

Word lid

Praktische informatie

Bijeenkomsten

Tijdens de bijeenkomsten wordt in vertrouwen kennis en ervaring gedeeld. We leren van elkaar maar gaan ook de dialoog aan, waarbij meningen blijvend kunnen blijven verschillen. Behalve deze bijeenkomsten, georganiseerd door de co-voorzitters Theo Houterman en Tom Roos, is er ook ruimte voor een nieuwjaarswandeling, berdrijfsbezoek, BBQ en golfdag.

Het District Apeldoorn-Deventer komt ieder 2e dinsdag van de maand bij elkaar in het Pillows Hotel aan de IJssel, Worp 2, Deventer.

  • 12 april: presentatie van Hessel Jan Smink
  • 10 mei: nog te bepalen
  • Zomer: golfwedstrijd
  • September: BBQ incl. partners

Bijdrage

De districtsbijdrage bedraagt € 195,- (excl. btw) per jaar en deze wordt o.a. aangewend voor de kosten van de bijeenkomsten inclusief drank en licht diner als ook attenties voor de sprekers en dergelijke. De districtsbijdrage staat los van het NCD-lidmaatschapsgeld.

‘Lid worden van ons district? Ik kom graag in contact!’

Theo Houterman

Districtsvoorzitter

Wil je meer weten over NCD District Apeldoorn/Deventer? Neem contact op met de Districtsvoorzitter Theo Houterman via mail: info@videam.nl of telefonisch op: 06-51033504

Elkaar professioneel inspireren, ondersteunen en vertrouwen

Ben jij een leider of toezichthouder van nu en voor morgen? Bekijk de mogelijkheden om je aan te sluiten bij NCD.

Ja, ik hoor erbij

No image