Alle kringen
NCD Kring in omgeving Oosterbeek

Arnhem-Nijmegen

Image home

Over district Arnhem-Nijmegen

Een enthousiaste en vriendschappelijke groep, waar op een vertrouwelijke en informele sfeer kennis en ervaringen worden gedeeld, waarop / waarover kan worden gereageerd en gediscussieerd. Vanwege het onderlinge vertrouwen naar elkaar wordt er grote waarde aan gehecht frequent aanwezig te zijn.

Word lid

Praktische informatie

Bijeenkomsten

Bijeenkomsten staan in het teken van onderlinge kennisuitwisseling, bedrijfsbezoeken bij groepsleden en we hebben regelmatig leuke en inspirerende gastsprekers. Bijeenkomsten staan voor verbinding i.p.v. binding. Verbinding tussen leden die met elkaar de passie voor Leiderschap delen, zich verantwoordelijk weten voor de mensen in hun omgeving, de verantwoordelijkheid willen pakken voor maatschappelijke ontwikkelingen. Dit district heeft minimaal 10 bijeenkomsten per jaar, meestal op de 2de woensdag van de maand. We komen om 18:00 uur bij elkaar en rond 19:00 uur gaan we aan het diner.

Het gebied dat de groep omvat is het gehele KAN gebied en gaat van de regio Arnhem, Veenendaal – tot halverwege de Achterhoek – naar het zuiden hebben we Nijmegen tot en met Gennep.

Bijdrage

De kringbijdrage bedraagt € 210, – (excl. BTW) per jaar en wordt gebruikt voor de kosten van de bijeenkomsten en sprekers. Kosten voor diner en drank worden door de leden zelf betaald na afloop van de bijeenkomst. De kringbijdrage staat los van het NCD-lidmaatschapsgeld.

‘Lid worden van onze kring? Ik kom graag in contact!’

Ko Doedens

Kringvoorzitter

Wil je meer weten over NCD Kring Arnhem-Nijmegen? Neem contact op met de Kringvoorzitter Ko Doedens via mail: fdoedens@kikoconsult.nl of telefonisch op: 06-46345725

Elkaar professioneel inspireren, ondersteunen en vertrouwen

Ben jij een leider of toezichthouder van nu en voor morgen? Bekijk de mogelijkheden om je aan te sluiten bij NCD.

Ja, ik hoor erbij

No image