Alle kringen
NCD Kring in Kapel Avezaath

Betuwe/Rivierenland

Image home

Over Kring Betuwe-Rivierenland

De Kring Betuwe-Rivierenland bestaat uit ondernemers in hart en nieren en DGA’s, uit diverse branches. Wij zijn een hechte groep, die er plezier in heeft goede inhoudelijke discussies met elkaar te voeren. Ons district kenmerkt zich door geborgenheid. Nieuwe leden zijn meer dan welkom. Ons motto voor nieuwe leden is dat zij zich zeer snel “thuis voelen”, oftewel het moet voelen als een warm bad.

Word lid

Praktische informatie

Bijeenkomsten

Meestal hebben de leden zelf een onderwerp, waarover ze van gedachten willen wisselen en de groep als klankbord benutten. Denk bijvoorbeeld aan actuele zakelijke uitdagingen, economische ontwikkelingen, persoonlijke dilemma’s, spannende projecten, strategie van de organisatie, corporate governance, risicomanagement, duurzaamheid, etc. Uiteraard is er ook ruimte voor het inbrengen van een case in het kader van “zwaar op de maag of aan het hart”.

Wij hebben iedere derde woensdag van de maand een bijeenkomst, als dit live kan doen wij dit bij Restaurant Poelzicht, Kromme Steeg 11, Kapel Avezaath. Gemiddeld zijn er acht leden aanwezig.

Bijdrage

De kringbijdrage is € 30,- (excl. BTW) per jaar. Deze bijdrage verrekenen wij tijdens een bijeenkomst voor een attentie indien wij een spreker hebben.

‘Bij Betuwe-Rivierenland is een open sfeer en is er groot vertrouwen onder de leden.’

Bart Monster

Kringvoorzitter

Wil je meer weten over NCD Kring Betuwe/Rivierenland? Neem contact op met de Kringvoorzitter Bart Monster via mail: b.mon@inter.nl.net of telefonisch op: 06-53375217

Elkaar professioneel inspireren, ondersteunen en vertrouwen

Ben jij een leider of toezichthouder van nu en voor morgen? Bekijk de mogelijkheden om je aan te sluiten bij NCD.

Ja, ik hoor erbij

No image