Alle kringen
NCD Kring in ‘s-Hertogenbosch

Den Bosch

Image home

Over district Den Bosch

Ondernemers, managers, directeuren en bestuurders die al enige ervaringsjaren ‘op de teller’ hebben staan. Het aantal leden verhoudt zicht tussen de 30 tot 35 en zijn middels werk- of privé adres verbonden met de regio.

Word lid

Praktische informatie

Bijeenkomsten

Kennisuitwisseling over actuele onderwerpen speelt in ons district een belangrijke rol en wij organiseren jaarlijks 1-2 bedrijfsbezoeken. Onze districtsbijeenkomsten kenmerken zich door een veilige en vertrouwde setting, waarin het tevens mogelijk is om zakelijke en persoonlijke dilemma’s te delen. Hiermee bieden we onze leden de mogelijkheid zich verder te kunnen ontwikkelen en te groeien. Gedurende het jaar zijn er acht thema-avonden en twee bijzondere evenementen met partner.

Tijdens de reguliere bijeenkomsten van district Den Bosch wordt een tweegangendiner geserveerd. Meestal eindigt de bijeenkomst omstreeks 21:30 uur.

De reguliere bijeenkomsten van district Den Bosch vinden plaats op de 2e dinsdag van de maand. Vanaf 17:30/18:00 uur arriveren de deelnemers en vanaf circa 18:30 uur start het inhoudelijke programma.

Bijdrage

De jaarbijdrage voor de kringslidmaatschap is € 125,- (excl. BTW). De kosten van het diner en drankjes komen voor eigen rekening. De kringbijdrage staat los van het NCD-lidmaatschapsgeld.

‘Persoonlijke groei en ontwikkeling geeft je tomeloze energie.’

Gérard Wolbert

Kringvoorzitter

Wil je meer weten over NCD Kring Den Bosch? Neem contact op met de Kringvoorzitter Gérard Wolbert via mail: gw@wolbertdevelopment.nl of telefonisch op: 06-53185075

Elkaar professioneel inspireren, ondersteunen en vertrouwen

Ben jij een leider of toezichthouder van nu en voor morgen? Bekijk de mogelijkheden om je aan te sluiten bij NCD.

Ja, ik hoor erbij

No image