Alle districten
NCD District in omgeving Groningen

Groningen

Image home

Over district Groningen

Deelnemers hebben een brede diversiteit en ervaring als leidinggevenden. Het doel van deze bijeenkomsten is om elkaar te inspireren. Er wordt gezamenlijk een programma samengesteld over onderwerpen die in uitvoering van functie en ook maatschappelijk van belang zijn. Alles wat er op tafel komt, wordt op een vertrouwelijke basis gedeeld. Naast de fysieke bijeenkomsten kunnen er ook bedrijfsbezoeken worden geregeld.

Word lid

Praktische informatie

Bijeenkomsten

Deelnemers komen 10x per jaar bij elkaar op een vaste standplaats, Restaurant De Rietschans, Meerweg 221 in Haren. Inloop om 17.30 uur, we starten om 18.00 uur en ronden de avond af om 21.00 uur. Op verzoek vindt er tijdens de avond een diner plaats.

Data voor 2022 zijn als volgt; 24 januari, 28 februari, 28 maart, 25 april, 30 mei, 27 juni, 26 september, 24 oktober, 28 november en 12 december. In juli en augustus vindt er geen bijeenkomst plaats.

Bijdrage

De districtsbijdrage is € 295,- (excl. btw) per jaar. De bijdrage wordt gebruikt voor diner en drankjes tijdens de bijeenkomsten en eventueel een presentje voor de gastspreker en-/of gastheer. De districtsbijdrage staat los van het NCD-lidmaatschapsgeld.

‘Lid worden van ons district? Ik kom graag in contact!’

Leopold Lindner

Districtsvoorzitter

Wil je meer weten over NCD District Groningen? Neem contact op met de Districtsvoorzitter Leopold Lindner via mail: leopoldlindner@ncd.nl of telefonisch op: 06-53351221

Elkaar professioneel inspireren, ondersteunen en vertrouwen

Ben jij een leider of toezichthouder van nu en voor morgen? Bekijk de mogelijkheden om je aan te sluiten bij NCD.

Ja, ik hoor erbij

No image