Alle kringen
NCD Kring in Baarn

Groot Gooi

Image home

Ervaren maatjes en gelijkgestemden

Groot Gooi bestaat uit circa 20 ondernemers/DGA’s, (senior)-managers, board members en toezichthouders uit diverse “takken van sport” Groot – dus niet alleen het Gooi, maar ook daar omheen – Gooi streeft naar een open en toegankelijke sfeer en nieuwe leden worden dan ook snel opgenomen. Het gaat er niet om waar men vandaan komt maar gezamenlijk inspiratie krijgen én kennis opdoen. Daarmee wordt persoonlijke groei en ontwikkeling na gestreefd. Dit los van het zeer sociale karakter dat deze kring ook kenmerkt.

Word lid

Praktische informatie

Bijeenkomsten

Tijdens de (thema)bijeenkomsten wordt in vertrouwen kennis en ervaring gedeeld en zodoende leren we van elkaar. Behalve deze inhoudelijke component, die door een jaarlijks wisselende programmacommissie wordt samengesteld, gaan we er als groep ook op uit en is er jaarlijks een bedrijfsbezoek, een BBQ vlak voor het zomerreces en een kerstdiner.

Het District Groot-Gooi komt iedere derde donderdag van de maand bij elkaar. Start om 18:30 uur en afronding om +/- 20.45 uur.

Bijdrage

De kringbijdrage bedraagt € 125,- (excl. btw) per jaar en deze wordt o.a. aangewend voor de kosten van de bijeenkomsten en attenties voor de sprekers. Borrel- en dinerkosten (+/- € 45,-) worden individueel afgerekend. De kringbijdrage staat los van het NCD-lidmaatschapsgeld.

‘Bij Groot Gooi hebben we een open en toegankelijke sfeer waar fun en vertrouwen centraal staan!’

Alain Camonier

Kringvoorzitter

Wil je meer weten over NCD Kring Groot Gooi? Neem contact op met de Kringvoorzitter Alain Camonier via mail: alain.camonier@pallas.nl of telefonisch op: +31(0)6 15 95 46 15

Elkaar professioneel inspireren, ondersteunen en vertrouwen

Ben jij een leider of toezichthouder van nu en voor morgen? Bekijk de mogelijkheden om je aan te sluiten bij NCD.

Ja, ik hoor erbij

No image