Alle kringen
NCD Kring in Roermond

Limburg

Image home

Over Kring Limburg

Kring Limburg werd opgericht in de zomer van 2021 op initiatief van Anna Teeuwen en Saskia van der Laak. Op dit moment telt de kring zo’n 15 leden en de ambitie is om dat aantal in de komende periode te laten groeien naar 20 tot 25 mensen. Onze groep is divers samengesteld: directeuren en commissarissen; mannen en vrouwen, jongeren en senioren, profit en not for profit.

Wat ons bindt is dat we van elkaar willen leren, elkaar willen helpen en een luisterend oor bieden voor dilemma’s van leden. Dat vraagt vertrouwen en openheid.

Word lid

Praktische informatie

Bijeenkomsten

We komen 10 keer per jaar bij elkaar op de maandag namiddag, vooralsnog op wisselende plekken. Na afloop genieten we samen van een goed diner en een glaasje wijn.

Bijdrage

Leden betalen vooralsnog 400 euro per jaar voor de kringslidmaatschap (incl. eten en drinken). De kringbijdrage staat los van het NCD-lidmaatschapsgeld.

‘Lid worden van onze kring? Ik kom graag in contact!’

Saskia van der Laak

Kringvoorzitter

Wil je meer weten over NCD Kring Limburg? Neem contact op met de Kringvoorzitter Saskia van der Laak via mail: Saskia@diffrnt.org of telefonisch op: 06-29064929

Elkaar professioneel inspireren, ondersteunen en vertrouwen

Ben jij een leider of toezichthouder van nu en voor morgen? Bekijk de mogelijkheden om je aan te sluiten bij NCD.

Ja, ik hoor erbij

No image