Alle kringen
NCD Kring in Zeist

Midden-Nederland

Image home

Over district Midden-Nederland

Midden Nederland kenmerkt zich door een enthousiaste en vriendschappelijke groep. In dit district worden ervaringen en kennis op een vertrouwelijke manier in een informele sfeer gedeeld, waarop kan worden gereageerd en over gediscussieerd. Vanwege het onderlinge vertrouwen naar elkaar toe is het belangrijk dat deelnemers vaak aanwezig zijn, bereid zijn om zich kwetsbaar op te stellen en elk jaar een bijdrage willen leveren aan organisatie en inhoud. Soms wordt een gastspreker uitgenodigd, ook komt het voor dat een bedrijfsbezoek of een buitenactiviteit op het programma staat.

Word lid

Praktische informatie

Bijeenkomsten

De groep komt iedere eerste dinsdag van de maand bij elkaar. In juli en augustus zijn er geen bijeenkomsten. Thuisbasis van de groep is Hotel Theater Figi in Zeist.

De inloop is vanaf 17.30 uur, om 18.00 begint het diner met een rondje actualiteiten en aansluitend om 19.00/19.15 uur start het inhoudelijke programma dat loopt tot ca. 21.00 uur.

Attendance: uitgangspunt is dat iedereen graag komt, tenzij de realiteit van alledag dat niet toelaat.

Gebied dat de groep omvat: Midden Nederland.

Bijdrage

De kringbijdrage op aanvraag. De kringbijdrage staat los van het NCD-lidmaatschapsgeld.

‘Lid worden van onze kring? Ik kom graag in contact!’

Theo Wienholts

Kringvoorzitter

Wil je meer weten over NCD Kring Midden-Nederland? Neem contact op met de Kringvoorzitter Theo Wienholts via mail: theo@wienholts-em.com of telefonisch op: 06-43730575

Elkaar professioneel inspireren, ondersteunen en vertrouwen

Ben jij een leider of toezichthouder van nu en voor morgen? Bekijk de mogelijkheden om je aan te sluiten bij NCD.

Ja, ik hoor erbij

No image