Alle kringen
NCD Kring in omgeving Utrecht

Utrecht

Image home

Over district Utrecht

District Utrecht kenmerkt zich door de open sfeer waarin vertrouwen, inspiratie, persoonlijke ervaringen en afwegingen, persoonlijke groei en leren van elkaars fouten en successen centraal staan. Beter, bewust en positief leiderschap en ondernemerschap is waar het met elkaar om en over gaat. We weten elkaar te vinden en te verbinden: peer to peer. Een goed en passend evenwicht tussen groepsdynamiek, diepgang en praktische toepasbaarheid.

Word lid

Praktische informatie

Bijeenkomsten

Wat vinden we belangrijk en hoe willen we onze bijeenkomsten samen vorm geven? We doen altijd een rondje langs de mensen: hoe is het, waar sta je, wat houd je bezig? We brengen (eigen) vraagstukken/visies in die voor ons relevant zijn: van, voor en door elkaar. We delen kennis, brengen dit zelf in of halen dit van buiten. We openen zo nu en dan elkaars schedel voor de nodige verrijking.

Jaarprogramma
We stellen een jaarkalender/jaaraffiche op met de belangrijke thema’s, wie dit verzorgen en op welke data. Natuurlijk springen we in op de actualiteit wanneer we dit belangrijk vinden of ruilen we wanneer zich een meer relevante issue voordoet of wanneer iemand agenda-technisch zelf moet ruilen.

Het programma van de avond ziet er als volgt uit: 17.30 uur informeel elkaar ontmoeten, 18.00 uur een rondje langs de mensen, 18.20 uur inleiding onderwerp/thema door lid, een korte bespreking van het thema gevolgd door een dialoog en discussie. Tussendoor een buffet-maaltijd en drankje en dan het vervolg van de discussie. 20.00 uur afsluiting en nog een drankje.

Er zijn 10 bijeenkomsten per jaar, altijd op de laatste woensdag van de maand.

Locatie:
In en rondom Zeist. Hotel Theater Figi, andere zaken of bij eigen bedrijven.

Bijdrage

De kringbijdrage bedraagt € 285. Deze bijdrage wordt aangewend voor zaalhuur, consumpties en aardigheid sprekers. De introducees wordt bij hun snuffel-bezoek een bijdrage van € 30 gevraagd. De kringbijdrage staat los van het NCD-lidmaatschapsgeld.

‘Lid worden van een district? We komen graag in contact.’

Ledenservice NCD

Kringvoorzitter

Wil je meer weten over NCD Kring Utrecht? Neem contact op met de Kringvoorzitter Ledenservice NCD via mail: ledenservice@ncd.nl of telefonisch op: 088-6232300

Elkaar professioneel inspireren, ondersteunen en vertrouwen

Ben jij een leider of toezichthouder van nu en voor morgen? Bekijk de mogelijkheden om je aan te sluiten bij NCD.

Ja, ik hoor erbij

No image