Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Business for Good: hoe purpose en profit samenkomen | 7 mei 2019

7 mei @ 17:30 - 21:00

Business for Good

Tijdens dit NCD college deelt organisatiestrateeg Joris van Zoelen van adviesbureau Synergie de inzichten, achtergronden en handvatten uit de 8e editie van de Inspirerende 40. De 2018 editie waarin IKEA werd uitgeroepen tot de meest inspirerende organisatie van Nederland en Tesla de impactaward in ontvangst nam. De meest inspirerende organisaties in B2B en B2C. Het jaar ook waarin concreet werd aangetoond dat organisaties die Purpose & Profit combineren de positieve aandacht van de markt hebben. En dus de toegang tot talent, kennis, informatie en klanten die bijdragen aan de groei. De Inspirerende 40 van 2018 draagt als titel ‘Business for Good’ en gaat daarmee over hoe organisaties hun impact in de markt én de maatschappij kunnen uitbouwen.

Exclusief voor NCD gaat Joris van Zoelen nader in op de rol van directie, bestuurders en commissarissen van purposegedreven organisaties.

De resultaten van de Inspirerende 40 werden eind 2018 bekend gemaakt. Hier staat een korte impressie van dat event waar NCD netwerkpartner voor is.

De inspirerende 40

Synergie voert al enige jaren jaarlijks het onderzoek uit naar ‘De Inspirerende 40’, de lijst van de 40 meest inspirerende bedrijven van Nederland. Als NCD werken we daar actief aan mee, omdat het iedereen veel kan leren over de aspecten die er toe doen als het om ‘inspiratie’ gaat. Als initiator van het onderzoek kan Joris van Zoelen ons alles vertellen over die aspecten en de manier waarop we die voor onszelf kunnen laten werken. Aan de hand van de Inspirerende 40 geeft hij antwoorden op vragen als ‘hoe laat ik m’n organisatie groeien in een tijd waarin er van vrijwel alles teveel is en nagenoeg elk product/dienst een commodity is geworden? Hoe krijg ik de aandacht van de markt en breng ik deze in beweging? En hoe behoud ik m’n mensen, hoe vind ik nieuwe en hoe zorg ik voor maximaal werkplezier en optimale effectiviteit?’ Een studie naar de organisaties die profiteren van de Businesscase for Inspiration en daarmee kunnen groeien.

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

Programma college
18.00 uur Opening en welkom
18.05 uur Start college
20.00 uur Pauze
20.15 uur Verder met college
21.00 uur Einde college


Over Joris van Zoelen

Joris is een veelgevraagd spreker over de Inspirerende 40, Business for Good, purpose, organisatiestrategie, leiderschap en transformatie. Actief als voorzitter en kwartiermaker in branche- en maatschappelijke organisaties en gastdocent in de programma’s van verschillende business schools. Hij is gefascineerd door wat mensen samen kunnen creëren en gedreven om te bouwen aan een wereld waarin organisaties succesvol zijn in purpose en profit.

 

Aanmelden en annuleren NCD-leden hebben gratis toegang tot de colleges, introducees betalen €50,- (excl. btw). Word je binnen 1 maand na het event lid van NCD? Dan ontvang je je €50,- terug. Annuleren kan uitsluitend per e-mail (bijeenkomsten@ncd.nl) t/m donderdag 30 mei 2019. Annuleer je later of log je onaangekondigd niet in, dan brengen wij € 50,00 in rekening. 

Gegevens

Datum:
7 mei
Tijd:
17:30 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

de Werkspoorkathedraal
Tractieweg 41, studio F
Utrecht, Utrecht 3534 AP Nederland
Website:
www.synergie.nl