Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Change in Business – Women in Tech

5 juni

Op 5 juni staat alweer de zesde editie van Change in Business gepland met als thema “Women in Tech”.

Vrouwen en techniek: een wonderlijke combinatie? Onzin natuurlijk, want er zijn vele voorbeelden van vrouwen die baanbrekende technologische ontwikkelingen mogelijk hebben gemaakt.
Je hebt er de centrale verwarming aan te danken, dankzij Alice Parker. Het ‘ijzersterke’ Kevlar, dankzij Stephanie Kwolek. Draadloze communicatie, dankzij Hedy Lamarr. Het computer algorithme, dankzij Lady Lovelace. De reddingsboot, dankzij Maria Beaseley. De brandtrap, dankzij Anna Connelly. De computer software werd realiteit, dankzij Grace Hopper.
Inmiddels zijn vrouwen gemiddeld hoger opgeleid dan mannen! En brengt Lego ook speelgoed op de markt met vrouwelijke wetenschappers als thema. Zelfs Barbie heeft de overstap gemaakt: de Robotics Engenieer Barbie!

Hoog tijd om vrouwen, die voortrekkers zijn in de technologie, een podium te geven. Dat gaan we doen op het Change in Business event op 5 juni. Het event waar we ook de winnaar gaan bepalen van de CHANGE Award 2019, nadat in 2018 FutureNL de prestigieuze prijs won!
In de ochtend hebben we een speciale sessie, waarin we de stand vanzelf zaken over ‘vrouwen in de techniek’ laten zien. In de middag verschillende presentaties van verrassende initiatieven, allemaal geleid door vrouwen. We besluiten met de pitches voor en het bekendmaken van de winnaars van de CHANGE Award!

Kijk voor meer informatie op www.changeinbusiness.nl.
Wil je je aanmelden? Dat kan via bijeenkomsten@ncd.nl.

Waarom Change in Business?
In ruim zeven jaar tijd (2012 – 2020) laten we een nieuwe frisse CHANGE-wind waaien door zakelijk Nederland. Het gaat daarbij om het proces van bewust en positief zakendoen en samenwerken met elkaar. Dat doen we door een platform te bieden waar nieuwe initiatieven en andere manieren van denken met elkaar worden gedeeld. Door o.a. jaarlijks een verrassend event te organiseren, verhalen met elkaar te delen via onze website of de LinkedIn groep. Maar ook door spontane ideeën van mensen te ondersteunen.
Kruisbestuiving is daarbij het sleutelwoord!

Delen en vertrouwen zijn daarbij onontbeerlijk. Door kennis, kunde en contacten te delen én vertrouwen in elkaar, slagen we erin nieuwe businessmodellen, samenwerkingsvormen en netwerkverbanden te zien en neer te zetten.

Wij geloven dat dit mogelijk is. En Change in Business wil dit mogelijk maken!

Gegevens

Datum:
5 juni
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,