Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Diner: de kracht van cross-culturele samenwerking – 12 februari 2019

12 februari 2019 @ 18:30 - 21:00

De kracht van cross culturele samenwerking
Leden van ‘The Other Network en NCD kunnen tijdens een diner met elkaar kennismaken. Dit diner vindt op dinsdag 12 februari plaats in het Berghotel in Amersfoort. Het thema is: ‘De kracht van cross-culturele samenwerking’.

The Other Network (TON) brengt beslissers met diverse culturele achtergronden uit de top van het bedrijfsleven, de overheid en de non-profit sector op een proactieve manier met elkaar in contact. Het is een netwerk waarmee die de kracht van culturele diversiteit aan de Nederlandse samenleving laten zien.

Om de onderlinge verbondenheid te vergroten, wordt het diner georganiseerd. Wil jij als NCD-lid aanwezig zijn? Meld je dan snel aan. Het biedt je de mogelijkheid om nieuwe, interessante contacten op te doen. Daarnaast zoeken veel ondernemers verbonden aan The Other Network naar commissarissen voor hun ondernemingen, waardoor het ook daarvoor een uitstekend netwerkevent is.

Lees er hier meer over.

Programma
18.30 uur         Welkom in Berghotel Amersfoort
19.00 uur         Introductie door beide voorzitters: Melvin Tjoe Nij en Ron Steenkuijl
19.05 uur         Twee sprekers over de perceptie binnen het eigen netwerk over ‘Hollanders’ en ervaringen met betrekking tot cross-cultureel zakendoen
19.30 uur         Start diner, waarbij na elke dinerfase een tafelwisseling plaatsvindt en gesproken wordt over diverse thema’s
21.15 uur         Einde diner

AANMELDEN

Gegevens

Datum:
12 februari 2019
Tijd:
18:30 - 21:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Berghotel Amersfoort
Utrechtseweg 225
Amersfoort,
+ Google Maps