Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Governance Chair

2 oktober 2018

Governance Chair NCD Academy

Als voorzitter van een raad van commissarissen of een raad van toezicht wordt veel van je gevraagd. Terugvallen op eerder verkregen executive ervaring is niet altijd effectief. Een non-executive rol is toch echt iets anders. Complexe vraagstukken op de agenda, een wisselend team en alle ogen gericht op je prioriteitstelling, je manier van omgaan met alle stakeholders en je wijze van invullen van de voorzittersrol. Het programma Governance Chair van NCD Academy helpt de Chairman.

Het programma Governance Chair behandelt specifieke voorzittersvraagstukken en succesfactoren. Het aanscherpen van en delen van kennis en ervaringen staat voorop. Tijdens het 7 dagdelen (kennismakingsdiner en 3 dagen / 6 dagdelen) durende programma behandelen we onder meer:

  • Wat is het verschil tussen een voorzitter en een goede voorzitter?
  • Wat kan een voorzitter doen om waardecreatie van respectievelijk de individuele leden van de RvC/RvT, de RvC/RvT als team en de relevante stakeholders te optimaliseren?
  • Welke trends hebben nu en in de toekomst impact op het functioneren van de voorzitter van RvC/RvT?

Is Governance Chair voor jou?

Voor Governance Chair moet je beschikken over het volgende:

  • Meerdere jaren ervaring als commissaris of toezichthouder in een RvC/RvT;
  • Zijn of worden benoemd als voorzitter van een RvC/RvT.

Kosten
NCD Academy biedt dit programma (7 dagdelen) aan voor € 2.390,00 voor NCD-leden en € 2.650,00 voor niet-NCD-leden. Deze bedragen zijn exclusief BTW en inclusief toegang tot de online bibliotheek, literatuur, lunches, diners en overnachting.

Meer weten?

Download de brochure of stel je vraag. Aanmelden kan via deze link.

Gegevens

Datum:
2 oktober 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,