Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

NCD College – Digitale Commissaris

16 oktober 2018 @ 18:00 - 21:30

NCD College - Digitale Commissaris

Artificial intelligence, Big Data, blockchain: de technologische ontwikkelingen veranderen het speelveld van toezicht in rap tempo. De digitale transitie roept verschillende vragen op. Op welke manier ondersteunen commissarissen en toezichthouders het bestuur op het gebied van digitalisering en disruptieve innovatie? En beschikken raden van commissarissen over de juiste expertise om die rol te vervullen? NCD organiseert het college Digitale Commissaris, een avond met verschillende invalshoeken en lessen over de digitale transformatie.

Organisaties hebben vaak nog onvoldoende oog voor de kansen die de digitale transformatie biedt. Het strategisch belang van digitalisering moet bij veel organisaties hoger op de agenda komen te staan. De dynamiek én disruptie die voortkomen uit deze digitale revolutie dwingen organisaties tot een herijking van de strategie, een andere behandeling van de stakeholders en nieuwe processen binnen de organisatie.

Docenten Gerard Citroen (programmadirecteur NCD Academy) en Gerard van Vliet (schrijver van ‘Het Succes van Digitaal Leiderschap’) geven belangrijke inzichten en lessen over de digitale transformatie.

Programma
Het college duurt van 18:00 uur tot 21:30 uur.

Locatie
Berghotel Amersfoort
Utrechtseweg 225, 3818 EG Amersfoort

Aanmelden

Aanmelden en annuleren
NCD-leden hebben gratis toegang, introducees betalen €50,- (excl. btw). Word je binnen één maand na het event alsnog NCD-lid, krijg je het betaalde bedrag retour.
Annuleren kan uitsluitend per e-mail (bijeenkomsten@ncd.nl) t/m vrijdag 12 oktober. Annuleer je later of kom je onaangekondigd niet, brengen wij € 50,00 in rekening.

Deelnemers ontvangen 2 PE-punten.

Gegevens

Datum:
16 oktober 2018
Tijd:
18:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Berghotel Amersfoort
Utrechtseweg 225
Amersfoort,
+ Google Maps