Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

NCD College – Inspiratie

12 juni 2018 @ 18:00 - 21:15

gratis

Inspiratie! Inspiratie! Inspiratie!

We hebben het er constant over. Wat inspireert ons en hoe inspireren we anderen? Want met een simpel productoverzicht en hoe goed we zijn als WC-eend komen we er al lang niet meer. Wat maakt dat organisaties zichzelf ‘inspirerend’ mogen noemen? In de eerste plaats Inspirerend voor de eigen mensen, maar ook voor de buitenwereld (klanten, leveranciers, collega’s…).

Synergie voert al enige jaren jaarlijks het onderzoek uit naar ‘De Inspirerende 40’, de lijst van de 40 meest inspirerende bedrijven van Nederland. Als NCD werken we daar actief aan mee, omdat het iedereen veel kan leren over de aspecten die er toe doen als het om ‘inspiratie’ gaat.
Als initiator van het onderzoek kan Joris van Zoelen ons alles vertellen over die aspecten en de manier waarop we die voor onszelf kunnen laten werken. Want hoe meer we ervan in ons ondernemingsDNA hebben, des te makkelijker komen we op de inspiratie-kaart van anderen te staan, dus op een voorkeurspositie. In een tijd waarin je de verschuiving van PURSE naar PURPOSE ziet gebeuren een uiterst waardevol moment van bezinning!

Ervaar het geheim van INSPIRATIE voor je eigen activiteiten en schrijf je in!

Spreker

Joris van Zoelen

Joris van Zoelen is creatief ondernemer en partner bij Synergie. Hij combineert een optimistisch kritische houding met veel energie. Joris werkte in zijn studententijd voor diverse grote reclamebureaus. Concludeerde daar dat alleen intense samenwerking tussen bureau en opdrachtgever leidt tot merkwaardige resultaten, wat resulteerde in de oprichting van Synergie.Zijn ogen twinkelen als hij mag uitdagen, duwen, peuren en trekken. Zet graag anderen aan het denken. Creëert energie en beweging. Beantwoordt gestelde en ongestelde vragen. Sparringpartner op het gebied van identiteit, merkactivatie en cultuur.

Voormalig voorzitter van Pragma, voorzitter van het MEC, mede-oprichter van Creative Connection, gastdocent en gastspreker.

 


Programma

18.00 uur  ontvangst met belegde broodjes en soep
19.00 uur  opening en welkom door Gerard van Vliet, directeur NCD
19.05 uur  start college
20.15 uur  pauze
20.30 uur  verder met het college
21.15 uur  afsluitende borrel

AANMELDEN!

Aanmelden en annuleren
NCD-leden hebben gratis toegang, introducees betalen €50,- (excl. btw). Word je binnen 1 maand na het event lid van NCD, dan ontvang je je €50,- terug. Annuleren kan uitsluitend per e-mail (bijeenkomsten@ncd.nl) t/m donderdag 7 juni. Annuleer je later of kom je onaangekondigd niet, dan brengen wij € 50,00 in rekening. 

 

Gegevens

Datum:
12 juni 2018
Tijd:
18:00 - 21:15
Kosten:
gratis
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Berghotel Amersfoort
Utrechtseweg 225
Amersfoort,
+ Google Maps